- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
Sziasztok.
Kérnék egy kis segitséget. Elkezdünk debiannal foglalkozni és telepítés közben két winyót raid 1el fűztünk össze.
Aztán annyit csavart óra végén hogy virtual boxból a tárolók résznél kiszedte az egyik winyót. így hibás a raid.
Órán megcsináltuk de otthon már nem sikerül megcsinálni. gondolom hibás a jegyzetem.
A folyamatot értem ahogy zajlik a dolog https://www.howtoforge.com/replacing_hard_disks_in_a_raid1_array
innen is próbáltam büvészkedni mert tök jól leírja de sajna már a legelején nem jó..a azt írja hogy nem sikerült failre állítani.
annyit még megtudtam hogy elméletileg előtte mást is csinálni kéne. sda átrakni sdbre és utána menjen a --fail majd a --remove
viszont két problémám is van. 1. fogalmam sincs hogy melyikre kell hivatkozni. hol kéne megnéznem hogy melyik winyó adta be magát?
próbáltam ezzel hogy cat /proc/mdstat de ez alapján sok mindent nem tudok.
ja igen elméletileg ezzel kéne hogy sfdisk -d /dev/sdac | /dev/sdb --force füzetemben is benne van de hát nem jó.valami ötlet esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest