Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Nos lehet előzőekben félreérthető voltam vagy én nem értek valamit

Tehát egy DSL modem (egész pontosan először vmi ISDN doboz amiből megy telefon egy DSL modembe) tehát ez nem funkcionál routerként amennyire én tudom. Ebből megy Debian gépbe a net, amiben két háló kártya van. eth0 és eth1 között az egy ip forwarding script van és onnan megy win gépbe. apt-get -tel leszedtem egy firewall-easy csomagot, amit ha elindítok akkor azt írja hogy 'no packet filter support detected in kernel'. Itt tartok. -
[amne]
senior tag
Hali!
Most ismerkedem Debiannal fel is lett küzdve szépen egy nagyon alap gépre (thx stevee
) DSL-erre a gépre jön és Wines gépre ez osztja tovább a netet. Kérdésem az lenne hogy lehetne a lehető legbiztonságosabbá tenni. Gondolok itt a tűzfalra főképp. Tudom hogy nincs ilyen linux alatt hogy tűzfal, olyan értelemben mint windows-nál esetleg. Mit érdemes és hogyan beállítani hogy windows gépen ez legyen észlelhető, tehát menjen minden szépen. DC++ net trillian ilyesmi. Tanácsokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest