- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Glatius #4146 üzenetére
Ez így van, ahogyan azt a kérdésemben is leírtam, laikusként is telepíthető, használható OS-t szeretnék. Egy Ubuntu telepítésen és beállításon kívül csak hírből ismerem a Linux rendszereket, túlnyomórészt OS X előtt ülök, néha meg Win előtt. BlackPanther-t megnézem, köszönöm a javaslatot!
-
HP Compaq NX6110-es. Pentium M750-es CPU, 512 MB RAM. Barátnő kapta kukaérett vinyóval, akksi nélkül, ezeket azóta pótoltam, azonban mindenképpen open source OS-t szeretnék rá. Ubuntu-t próbáltam korábban, de nem volt meggyőző az erőforrás-gazdálkodása, ezért gondoltam arra, hogy a második legnépszerűbb megoldás, a Debian felé próbálkozom megtalálni a megfelelő disztribúciót.
-
Sziasztok, régi, netezős notira szeretnék vmi elhanyagolható hardver-igényű, laikusok által is kezelhető/telepíthető GUI-s linux disztribúciót tenni. Mit ajánlotok e célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest