Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Indulhat a hardverparti!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #9878 üzenetére
Értem mit mondasz. A probléma azt hiszem az volt, hogy a wifihez nem tudtam csatlakozni, mert jelszavas, viszont egy terminál alapú kezelőfelületben fogalmam sincs, hogy hogyan tudtam volna ezt megoldani. A telepítő először valami firmware hibaüzenetet is küldött, amit nem tudtam hová tenni, lévén a Xubuntus telepítővel ilyen problémám nem volt korábban.
Reggel feltelepítettem az Xfce-s Debian iso-t és az égadta világon semmi gond nem volt. Minden megy úgy, ahogy mennie kell, viszont tesztelni még nem volt időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest