Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
El, csak nekem fontos, hogy jól játssza le a videót. De épp most telepítettem a Lubuntut, csak nem tudok megnyitni semmit, mert csak Computer, és azon belül a felhasználó mappái vannak, amikben ugye semmi sincs, mivel most telepítettem. De ha lenne se jó móka odamásolni, csak, hogy le tudjam játszani, meg annyi helyem sincs. plusz, majd hálózatról is szeretnék ugyanígy szimplán videót nézni vele. Majd, ha sikerülne megtudni, mit lehetne csinálni, visszatérnék a Debianhoz, mert úgy vettem észre gyorsabb volt, csak pont nem működött a lejátszás. Debianban is zavart, hogy ha meghajtót csatlakoztattam jelszót kért. Én úgy akarom, hogy automatikusan csatoljon mindent, és lássa is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok egyben
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest