Hirdetés
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Miután letöltöttem egy 654 Mb kde képfájlt és megkaptam a helyes utasításokat CPT.Prik-től, már nem volt gond. Az Ati kártya még necces lehet, de ezért nem fogok hardvert cserélni

@CPT.Prik:
Ha nem akarja elmenteni a változtatásokat? Azt hiszem azt írja nincs jogosultságom. Mivel / hogy nyissam meg? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Egy ideje már megcsinálták rendesen, azóta csak feldobom a 4 ati csomagot dselectben, és onnan kezdve van CCC-vel együtt minden, tökéletesen megy vele a Radeon, és magától frissít is, nem kell piszkálnom.
KDE miért bonyolultabb, mint a Gnome? Főleg Win után tűnik barátságosabbnak, ismerősnek.
Youri: nekem sem esett le, annyira alapvető dolog az a pár szó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch Series 8 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)