-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
bambano #3737 üzenetére
Miután letöltöttem egy 654 Mb kde képfájlt és megkaptam a helyes utasításokat CPT.Prik-től, már nem volt gond. Az Ati kártya még necces lehet, de ezért nem fogok hardvert cserélni
@CPT.Prik:
Ha nem akarja elmenteni a változtatásokat? Azt hiszem azt írja nincs jogosultságom. Mivel / hogy nyissam meg? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #3737 üzenetére
Egy ideje már megcsinálták rendesen, azóta csak feldobom a 4 ati csomagot dselectben, és onnan kezdve van CCC-vel együtt minden, tökéletesen megy vele a Radeon, és magától frissít is, nem kell piszkálnom.
KDE miért bonyolultabb, mint a Gnome? Főleg Win után tűnik barátságosabbnak, ismerősnek.
Youri: nekem sem esett le, annyira alapvető dolog az a pár szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Plazma TV topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest