- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
válasz
Forest_roby #1589 üzenetére
Én jó ideje ubuntut használok egy kb ugyanilyen gépen, bőven elég neki. Bár kevés memória mellett lehet hogy gondban lennék. De létezik szerver-verzió is, amit vígan használok egy p1mmx 200mhz-es gépen, 64 mega memóriával
Semmivel sincs nagyobb rendszerigénye az ubuntunak a debiannál szerintem.
Ezt a ki szeretném tanulni a debian dolgot sem nagyon értem, ubuntuban ugyanúgy megtalálsz mindent mint debianban, attól hogy könnyebb beállítani, még ugyanúgy elbíbelődhetsz a konfig fájlokkal és egyebekkel ha erre vágysz. Viszont frissebb csomagokat tartalmaz általában. Lehet hogy csak én vagyok így vele, de debiannal jóval többet szívtam értelmetlen dolgok miatt. Azért ubuntuval is voltak gondokpl. az említett régi gépre cd-ről csak az 5.10-est lehet feltenni és azt dist-upgrade-elni hogy menjen az aktuális verzió, az újabb telepítőkkel mindig lehal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest