Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Mégis eljutottak a 2.6.38-ig.
Természetesen ati driver nem bírta magától követni, és újrarakni, teljes eltávolítás után újrarakni sem lehetett, mert mindig elbukott a telepítő a DKMS install résznél. (frissítettem a linux-headers csomagot az új kernelhez, csak nem tudom, miért kellett kézzel megtenni, magától nem frissült...)
Erre nézem, hogy a testing repókban meg ott az 1:11-3-1 (most ebből silabizáljam ki, hogy 11.3-ra gondolnak) verziós driver, gondoltam valahogy bekerültek a rendszerbe a korábban telepített driver fájlok, de nem, tényleg frissült a repó. Onnan telepítve meg simán települt, és működik a driver. WTF?

Viszont továbbra sem megy bekapcsolás után a Compiz, Alt+F12-t kell nyomni (ha jól értem, ez a "kompozit" állapot aktivizálója), hogy legyenek effektek. Van egy laptopom régi Intel graffal, ott tökéletesen megy a Compiz, de másik, szintén Ati-s laptopban ugyanúgy Alt+F12-t kell nyomni indulás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- World of Warships
- Interactive Brokers társalgó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest