-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nem működik.
Viszont ez a sor mit jelent? Mert időnként még a router sem jelzi, hogy lenne wifi eszköz, a közelben.
bcm43xx: ASSERTION FAILED (radio_attenuation < 10) at: drivers/net/wireless/bcm4 3xx/bcm43xx_phy.c:1496:bcm43xx_find_lopair()
És mi a megoldás rá?
Másik gépemen ubuntut használtam és nemrég felajánlotta a kernel frissítést. A notival tegnap titkosítatlanul csatlakoztam a hálózathoz, gondoltam frissítse magát, de a perl fordítón kívül nem frissített semmit. És a Synaptic csomagkezelőben sincsenek benne azok a programok, amik az Ubuntuban alapból benne voltak (Xine, aMSN, Skype stb).
Ez disztríbúció függő, hogy milyen frissítési és csomag letöltési címek vannak megadva, vagy ennyire butított verziót töltöttem le?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Xbox series x konzol
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest