-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Van ilyen is, ndiswrappernek hívják, de ajánlott Linuxközeli megoldást használni helyette.
Az fwcutter elvileg benne lehet a tárolókban (bár én Debian etch-nél nem láttam), de ez csak kicsomagolja a firmware-adatot a megfelelő könyvtárba. Le kell tölteni hozzá egy firmware-t is.
Az előbb végig b43-ról írtam, de elvileg az az általad használt kernellel nem megy, így ez sztornó (mármint kitöröltem innen)...
bcm43xx-szel működni fog, de - azt hiszem 2.6.27-től - az új kernelek ezt már nem tartalmazzák, viszont jól használható helyette majd a b43 is. - Utóbbi nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, mostmár egyértelműen jobbnak mondanám a bcm-nél, nálam pl. zavaros környezetben utóbbi sokkal jobban muzsikál. Régen lassú volt a b43, de már ez sem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest