- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
az emelfm2 -t nem tudtam telepiteni ubuntura ( bar nem foglalkoztam vele tul sokat ), az apt-get install emelfm2 nem mukodott, 2-es nelkul viszont igen... szoval a simat probaltam ki... De tenzleg nem foglalkoztam vele sokat, majd ha meglesz az uj get ( csutortok ) akkor nyomok ra egy debiant, aytan probalgatom...
uj gep:
kicsit tobbe kerul mint amire szamitottam es kicsit jobb is, de ez van most mar megvesyem
10e HUF
P3 500 MHz
128Mb ram
integralt vga
hang kari
halo kari
es vmilyenoptikai meghajto....
Erosebb a gep : ) legalabb menni fognak a filmek, de mindenkeppen maradok a debiannal - erdemes elsajatitani, ubuntu volt a gyakorlas -most johet a melyviz.. : )
RedAnt:
THX, majd kiprobalom amint tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest