-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
az emelfm2 -t nem tudtam telepiteni ubuntura ( bar nem foglalkoztam vele tul sokat ), az apt-get install emelfm2 nem mukodott, 2-es nelkul viszont igen... szoval a simat probaltam ki... De tenzleg nem foglalkoztam vele sokat, majd ha meglesz az uj get ( csutortok ) akkor nyomok ra egy debiant, aytan probalgatom...
uj gep:
kicsit tobbe kerul mint amire szamitottam es kicsit jobb is, de ez van most mar megvesyem
10e HUF
P3 500 MHz
128Mb ram
integralt vga
hang kari
halo kari
es vmilyenoptikai meghajto....
Erosebb a gep : ) legalabb menni fognak a filmek, de mindenkeppen maradok a debiannal - erdemes elsajatitani, ubuntu volt a gyakorlas -most johet a melyviz.. : )
RedAnt:
THX, majd kiprobalom amint tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest