Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektron@
csendes tag
köcsög pingvin szivat engem. ezer hibán tul vagyok már minden jo. majdnem. van roka meg sylpheed. ma regisztráni akartam valahová. elküldték az aktiválo emilt. az van benne hogy kattintsak az aktiválo linkre. rákattintottam és nem történt semmi. rákattintással nem lehet csinálni semmit. bemásolni sem lehet a rákattintást. mi lehet a baj. a sylpheed szopat vagy a roka?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest