- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Csináltam Openmediavaulttal egy NAS-t, ami öröm és boldogság. Teljesen jól működik, az asztali gépemről is elérem, meg a földszinten a tévéről is. Viszont legnagyobb meglepetésemre, amikor bekapcsoltam a tévét, akkor felhozta a tévé forrásként az asztali gépet is, amin Debian 12 Stable fut.
Na most igazából nem nagyon értek ezekhez a hálózatis dolgokhoz és feltételezem, hogy a MiniDLNA csomag miatt látja a tévé a gépet, viszont úgy látom, hogy ez a MiniDLNA egy minimális fícsörökkel rendelkező csomag, csak parancssorosan lehet beállítgatni, ami nekem nettó kínlódás.
Létezik-e Debian 12 Stable alatt valami hasonló csomag, amivel meg tudnám osztani a tévével a dolgokat erről az asztali gépről is? Fontos lenne a grafikus beállítási felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs