Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
na kezdem átlátni ezt a fegyver fejlesztést.
cutter van nlam meg egy olyan aminek a eleje shootgun a felső része meg simán lő. eddig ez tűnt a leghasználhatóbbnak. a másik fegyver a plasmacutter. de ez olyan terémszetes nekem mint hogy lélegzek.
nemtom. kicsit lehet túl van bonyolítva ez a fegyvertápolás. hogy mindenféle összetevőket kell gyűjtögetni. jde jó is meg nem is. ezelőtt tudtam hogy van egy góc és azzal mit lehet kezdeni. most meg felveszek egy bármit és azt gondolom valamire biztos jó lesz.
az érdekelne hogy hogy lehet ebből rendesen kilépni? mármint akkor léptem ki mikor sarokba írta hogy save de legközelebb mégsem ott folytattam hanem viszább dobott. mire kell nyomni ha belépek? mert nekem a continue volt a logikus de akkor lehet a last checkpoint-ra kéne nyomni?
ez a mentés íg egyelőre nem is tetszik. jobban szerettem a falon lévő mentéses dolgot.regenerálódós dögöknek meg nagyon örülök. főleg hogy itt már nem egy vagy kettő van egy egész játék alatt hanem sima mezei ellenfelek lettek.
ja meg honnan tudom én azt hogy most mellékküldetésen vagyok agy sem? mert mentem előre. ami nyitható volt azt bejártam.
most járok ott hogy megérkeztünk egy havas bolygóra.
az viszont tetszik hogy isaac a mérnök környezetében továbbra minden felrobban amihez hozzányúl
ja igen. volt az az űrhajós rész. én vígan célozgattam befele az ojetumokat az űrben és egyszercsak azon gondolkodtam hogy ki írányítja mert egy nagy valami felé megyünk nyíl egyenesen. kiderűlt hogy én vagyok a pilóta is és ez után már nem lepett meg hogy tropára ment a hajó és le is zuhantunk..

Új hozzászólás Aktív témák

- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- Gitáros topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest