Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plexi topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
na kezdem átlátni ezt a fegyver fejlesztést.
cutter van nlam meg egy olyan aminek a eleje shootgun a felső része meg simán lő. eddig ez tűnt a leghasználhatóbbnak. a másik fegyver a plasmacutter. de ez olyan terémszetes nekem mint hogy lélegzek.
nemtom. kicsit lehet túl van bonyolítva ez a fegyvertápolás. hogy mindenféle összetevőket kell gyűjtögetni. jde jó is meg nem is. ezelőtt tudtam hogy van egy góc és azzal mit lehet kezdeni. most meg felveszek egy bármit és azt gondolom valamire biztos jó lesz.
az érdekelne hogy hogy lehet ebből rendesen kilépni? mármint akkor léptem ki mikor sarokba írta hogy save de legközelebb mégsem ott folytattam hanem viszább dobott. mire kell nyomni ha belépek? mert nekem a continue volt a logikus de akkor lehet a last checkpoint-ra kéne nyomni?
ez a mentés íg egyelőre nem is tetszik. jobban szerettem a falon lévő mentéses dolgot.regenerálódós dögöknek meg nagyon örülök. főleg hogy itt már nem egy vagy kettő van egy egész játék alatt hanem sima mezei ellenfelek lettek.
ja meg honnan tudom én azt hogy most mellékküldetésen vagyok agy sem? mert mentem előre. ami nyitható volt azt bejártam.
most járok ott hogy megérkeztünk egy havas bolygóra.
az viszont tetszik hogy isaac a mérnök környezetében továbbra minden felrobban amihez hozzányúl
ja igen. volt az az űrhajós rész. én vígan célozgattam befele az ojetumokat az űrben és egyszercsak azon gondolkodtam hogy ki írányítja mert egy nagy valami felé megyünk nyíl egyenesen. kiderűlt hogy én vagyok a pilóta is és ez után már nem lepett meg hogy tropára ment a hajó és le is zuhantunk..

Új hozzászólás Aktív témák

- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Disney+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest