- Tápos kibeszélő offtopik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, közben a végére értem én is.
Véleményem nyomokban SPOILERES lehet:
Jó kis játék, de engem leginkább az eleje kötött le igazán, az utazgatás hajóról hajóra, a csodaszép, űrben lebegő roncsok, az űrséták.
A bolygón már számomra leült a hangulat, de az eleje annak is jó volt, ám a végére, az idegen szerkezet környékén való bóklászást kifejezetten untam.
Így a harmadik részre sajnos a szörnyikék minden megmozdulását lehetett látni előre, nem volt igazán "na most f**ok be"-érzésem, ami még az első rész alatt azért néhányszor előfordult...
A történettől én nem ájultam el, a kötelezőpunilány ugyan aranyos, de simán meghagyhatták volna szép emléknek a második részben.
A végén nagyon érezhető volt a Doom 3 hatása, a hatalmas főboss, a lábunk alatt széteső-összeálló talaj, stb..
Az AI elég hülye volt, még emberi katonáknál is, de nem volt annyi dolog velük, hogy komolyan zavarjon.
Nagy hátrányát érzem annak, hogy LAN-on nem játszható coop-ban, pedig igazi közösségi lanos élmény is lehetne belőle.. Persze a warez miatt valahol érthető, de ha eljő a világvége, és csak generátorok mellett tudunk gépezni, és nem lesz net, hogy játszunk?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Normalon játszottam, 88%-ra írja a végére a befejezettséget, és 20 óra volt.
Ez elég pozitív, főleg mert még elő fogom venni valószínűleg bár annyit nem tolok bele majd, mint a DXHR-be
Az is tetszett, hogy a jóféle port, alacsony a gépigénye, mégis elég tetszetősen néz ki.
A fegyverbarkácsolást a végére megszerettem.
Szóval nálam ez egy 7.8/10
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)