Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Eleve marhaságnak tűnt nekem, hogy egy exe fájl az egész patch. Az meg, hogy akaratomon kívül beadja az össz fegyvert meg páncélt elég szégyenletes. Ez akkor nem is patch, hanem inkább crack vagy trainer.
Az origint még nem tettem fel, kíváncsi vagyok, hogy az leszedi-e ezt a patchet a játékhoz.
Patch nélkül hiba nélkül végigjátszható a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest