- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
danntora
tag
Én egész végig két fegyverrel nyomultam csak, a géppityuval meg az ívfegyverrel, ami ki is volt maxolva. A többinek mind van valami nagy hátránya, hanyagoltam is őket. Ha sokan jönnek az ívfegyó egyyszerre sokat ledarál, a géppityut meg akkor vettem elő ha fogyott a lőszer az ívfegyóban. Azt a falon lévő szörnyet akinek a hasából csápok jönnek elő és dobál olyan alien féle tojásokat, a legkönnyebben egy robbanó piros hengerrel lehet kinyírni, kinézissel rádobod és meg is döglik azonnal. Nem tudom ki milyen fokozaton ment (én közepesen, talán ha 2x meghaltam) hogy trainert kellett igénybe vennie de sztem a legnehezebben sem nagy kihívás, csak takaréskoskodni kell a lőszerrel, sztázist kell sokszor használni, úgyis vannak feltöltőpanelek sűrűn.
whitezo88: ha az ívfegyverrel közvetlen közelről lövöd el a lábaid akkor azonnal megmurdelnek, egyszerre többen is.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Apple MacBook
- Rendszergazda topic
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bluetooth hangszórók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest