Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
danntora
tag
Én egész végig két fegyverrel nyomultam csak, a géppityuval meg az ívfegyverrel, ami ki is volt maxolva. A többinek mind van valami nagy hátránya, hanyagoltam is őket. Ha sokan jönnek az ívfegyó egyyszerre sokat ledarál, a géppityut meg akkor vettem elő ha fogyott a lőszer az ívfegyóban. Azt a falon lévő szörnyet akinek a hasából csápok jönnek elő és dobál olyan alien féle tojásokat, a legkönnyebben egy robbanó piros hengerrel lehet kinyírni, kinézissel rádobod és meg is döglik azonnal. Nem tudom ki milyen fokozaton ment (én közepesen, talán ha 2x meghaltam) hogy trainert kellett igénybe vennie de sztem a legnehezebben sem nagy kihívás, csak takaréskoskodni kell a lőszerrel, sztázist kell sokszor használni, úgyis vannak feltöltőpanelek sűrűn.
whitezo88: ha az ívfegyverrel közvetlen közelről lövöd el a lábaid akkor azonnal megmurdelnek, egyszerre többen is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest