Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bir0sz
csendes tag
A kérdések a vizsgasorhoz hasonló volt. Olyan eltérések voltak: az ábrán a nevek angolul voltak, vagy itt is kérdés volta a egységimpulzusfüggvény,egységsebességfüggvény stb.
a példasoron csak ki kellett választani A,B vagy C lehetőség közzül, itt neked kellet beírni.
Szval ilyesmi. Nem tudom hogy megvan e, remélem - 

mikroprof1
csendes tag
"Tisztelt Hallgatók!
A Társadalomismeret listámra tudom elküldeni ezt az üzenetet, remélem többen érintettek innen az ILBK922 Váll.gazd folyamatoknál is.
Beszéltem Hernádi Lászlóval, elvileg pótolják (pótolták) a vizsgahirdetést, de az az infóm, hogy mehetnek vizsgázni akkor is, ha nem sikerül feljelentkezni ('majd megoldjuk valahogy').
Időpontok most szerdán 12 és 13 órakor a Kassai campus Közgáz épületében valahol (porta tudja)
Illetve a jövő hét szerdán is lesz, onnan nincs pontosabb időpontom.
Üdvözlettel, Kuki AttilaEz a Neptunból automatikusan továbbított üzenet. Kérjük erre az email címre ne válaszoljon!"
 - 

dobolan
senior tag
10 feladat volt összesen, abból ha jól emlékszem 5 lekérdezés volt (nézettáblás is). Volt jog adás, törlés táblából, talán felhasználó hozzáadása. Sajna nem emlékszem már rá pontosan mi volt :S
Az utolsó kérdés a véglegesítés volt. Szerintem azt mindegyikbe beteszi uh. az garantált 1 pont ;D - 

Csont_1982
csendes tag
szia BLACK.!
ha nem lenne gond kapnék az alkalmon,,, és esetleg ha van régebbi vizsgabeugró kérdéssorod..Adatbázisrendszerek / sql-ből azt az egész csapat nevében mondhatom szívesen fogadnánk én 20-án megpróbálkozom vele de azok akik már voltak hát nem mondtak sok jót...
itt mondanám hogy a már tapasztalt srácok szerint a beugróhoz képest amit gyak.-on átvettünk az szinte semmi.. fel kell kötnünk a 'felkötnivalót'....
BLACK szívesen segítenénk neked mest int-ből de nekünk az még nincs
üdv. - 

hubee
csendes tag
Szerintem a köv. félév ebből a tárgyból sok embernek sorsdöntő lesz. Én speciel nem szeretném, ha emiatt Ti, vagy később én "kikerülnék" az egyetemről. Úgyhogy részemről legkésőbb a 3. felvett félévben beszélni fogok Sztrik Tanár Úr-ral, ő a felelősünk egyébként is. Ha ő nem tud segíteni, akkor megoldjuk máshogy. Megyünk feljebb, illetve alternatív módszerek is előkerülhetnek

- 

Enton
addikt
Azzal sokra nem megyünk.
Az csak egy feladat, vagy egyse.
Normálalakok:Egy atomi formulát vagy negáltját literálnak fogjuk nevezni.
Elemi konjunkció:
1. egy literál,
2. vagy egy elemi konjunkcióés egy literál konjukciója.
Elemi diszjunkció
1. egy literál,
2. vagy egy elemi diszjunkció és egy literál diszjunkciójaKonjnuktív normálforma:
1. egy elemi diszjunkció
2. vagy egy elemi konjunktív normálforma és egy elemi diszjunkció kunjunkciója.
Diszjunktív normálforma:
1. egy elemi kunjunkció
2. vagy egy diszjunktív normálforma és egy elemi konjunkció diszjunkciója.Minden ítéletlogikai formulához konstruktálható vele logikailag ekvivalens konjunktív és diszjunktív normálforma.
 - 

Smaii Lee
csendes tag
A 112-est is kidolgoztuk órán, be is van scannelve, igaz nem írtam le végig a kérdést de ott van h elektromágneses síkhullámokkal kapcsolatos, csak úgy mint a 65-69-ik kérdés. Nem értem mért nehezítitek meg saját magatoknak a munkát
 ha ennyire olvashatatlan a scanneleséem akkor azt írjátok, begépelem, csak nem volt kedvem mert rajzolgattunk egy párat benne 
 - 

Rannon
csendes tag
Logikáról jut eszembe..Nem tudja valaki hogy egy tantárgyból hányszor lehet összesen vizsgázni?
Valaki azt mondta, hogy hatszor. De találtam egy infot ez alapján költségtérítésesen úgy értelmezem 12x lehet."Hányszor vizsgázhat a hallgató?
Egy vizsgaidőszakban egy tárgyból maximum háromszor lehet vizsgázni.
Annak az államilag támogatott hallgatónak, aki egy tárgy kreditjét három tantárgyfelvétel, de összesen hat vizsga után sem szerzi meg, a hallgatói jogviszonyát a kar megszünteti, illetve a hallgató saját kérésére tanulmányait költségtérítéses képzésben folytathatja.
Az államilag támogatott képzésből költségtérítéses képzésbe kerülő hallgatók képzési formáiban a tantárgyfelvételi és vizsgaalkalmainak száma összeadódik. Az ilyen hallgatók jogviszonyát a kar akkor szünteti meg, ha a hallgató a tárgy kreditjét képzési formától függetlenül összesen hat tárgyfelvétel, illetőleg tizenkét vizsga után sem szerzi meg (TVSz. 3. §, 10. bekezdés; BTK-melléklet 3. §, 1. bekezdés). "Akkor most 12?
 - 

bodó
csendes tag
Már mindegy, sikerült megtalálnom!
http://www.inf.unideb.hu/oktatas/hallgato/letoltheto_dokumentumok/FeherFuzetek/fuzet_MI_BSC_2009_20092010.pdf
Itt megnézhetitek ha valakit valami érdekel hogy mire mi épül és így tovább...
Bár ez a nappalisoké de a levelező is nagyon hasonló!
További szép napot!Üdv: Bodó!
 - 

Enton
addikt
Akkor szimplán nem vettem fel vaslég-et ha volt külön is.
Na ezt jól elbaltáztam.
Habár, ha bemegyek és megírom kalkulus 2 név alatt a valséget, akkor azt majd be tudja irni ha köv félévben felveszem mint most a logikát.
Habár ezt még vele is le kéne zsírozni. Tudtam én hogy tul egyszerű volt ez az első félév, és erre itt a második ahol megint nem vettem fel valamit.
 - 

Enton
addikt
Szóval nem elég neki a 7500ft-os credit díj, még a vizsgáért is fizettet. a mocsokja.
Pedig simán abban a hitben éltem(én hülye), hogy ezzel resetel a vizsga lehetőség is.
Elmehet a 3.12-be vele.
Viszont azt merem állítani hogy itt az infos szakon az ő tárgyai a legjövedelmezőbbek az iskolának.
A kalkulus 2 vagy valség, teljesen mindegy minek hívjuk, akkor még eddig nem volt gondolom.
Az oké, hogy nekünk csak azt kéri, hogy valség, de vizsgának kalkulus 2 van kiírva a neptuniodiumon. Tehát arra kell majd jelentkezni. - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
 - Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
 - Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
 - IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
 - Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudom senkit nem érdekel de azért jól esik leírni 

.

Ma írtam.

)