Hirdetés

Aktív témák

• szekreny

tag

válasz greg214 #25 üzenetére

Na igen, én is akadtam már ki étkészleten pizzériában, de szerencsére miután a felvágást nagy nehezen megoldottuk már nem volt gond egy szál se, én ugyanis kézzel eszem a pizzát.
    Amin még ki szoktam akadni a pizzériákban az kecsap.Kér az ember, aztán kiszúrják a szemét vmi tasakos vacakkal, ami arra elég, hogy az egyik szelet pizzának a szélét egy kissé beszínezzem vele.Ez még hagyján de felszámolnak rá egy rahedli pénzt is.Bár mondjuk néhány helyen kihoznak egy egész flakonnal, na akkor aztán nagy királyság van, ugyanis mi(én meg a barátaim) nagy kecsuprajongók vagyunk, szval ilyenkor simán kiürítünk egy egész flakonnal..:))
    Kiakadás number3 : kérek kecsápot és kihozzák azt a paradicsomos alapot amit a pizzatésztára tesznek.Hát kösz.Ezt ált. a szegedi pizzériákban figyeltem meg(amúgy zalaegerszegi vagyok).
    Na egyelőre ennyit a pizzalélektanról...

A Vizmű meg nagykirály hely, azon kevés helyek közé tartozik, ahol megkérdezik tőled, hogy milyen borból csinálják a 4/1-et, szárazból, v. édesből.Az éjszakai pizzéria talán a margaréta lesz, szombaton elég sokáig nyitva van.

Mi az ami nincsen Veszprémben? Éjszakai kajálda? Az sztem máshol is nagy hiány.Nincs jobb, mint egy jó kis buli után telerakni a pocit vmi kajával...

Mi az a fél kiló szemét?

Majd azért számolj be, hogy hogyan sikerült a látogatás...:))

Aktív témák