- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgyi
senior tag
Szia! Próbáltam szisztematikusan állítgatni a dolgokat,de a gép folyton újrindul már rögtön,majd visszaáll a működő beállításokra s úgy tud elindúlni. Már ha auto helyett fixálom a fesz értékeket sem indul el. Mi lehet a gond? Ha emelem a feszeket,akkor sem jó!
Viszont régebben, mikor csak az első ram kit volt benne,akkor ment asszem 3,6ghen simán. (DE SSD beszerelese után... hatékonyság beállítások miatt volt h kilepett játékból asszem virtuális memoriát keveselve)Beraktam ezeket a ramokat azóta nem tudok tuningolni. Lehet jobb lenne ezek helyett 2x4 vagy 2x8 gb ram kit? -
surgyi
senior tag
Nos mivel a szorzót azt hiszem engedi 22x, de a 21x tutira a cpu-nál, így 180-200 bclk körül gondolkodom. xmp-t nem akarom használni, mikor megvettem a cuccot bekapcsoltam,aztán 2 nap böngészés közben feketeség, gariban proci csere lett,pedig azt nem tuningoltam. Lehet véletlen,de lehet az xmp produkálta.
-
surgyi
senior tag
Szia! Kis segítség kellene. Msi p55-gd65 lap, i5-760 cpu, 4x2 gb g.skill ddr3-1600 ram. A két 2x2gb memória kittet kb fél év eltéréssel vettem. Dobozán, és a gyári bordáin egyaránt ddr3-1600mhz szerepel. Ámde a bios, programok már egyik kittre 1333 mhz-et, másikra 1600 mhz-et írnak, és az időzítés értékek is mások Aida szerint. Bios XMP profilban mindegyik ramnál max ddr3-1600mhz-et ír. Kérdésem, lehet ezeket a ramokat akkor 1600 mhz-en járatni? használhatom az XMP-t (akkor is ha a cpu-t húzni akarom)? Jelenleg minden alapon, auto beállítás mellett 1333 mhz-en stabil! Egyébként nem értem miért különböznek a ramok,pedig a tipus számuk is ugyanaz. Előre is köszönöm válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- LEGO klub
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest