- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
Aktív témák
-
DeepDish
őstag
Hi!!
Van 2x1 geil ultra ramom es Giga Ds3 kap,f10es biossal nyomom!
Mikor beallitom neki manualisan ugye cl 4-4-4-12-es erteket es adok neki +0.3Vot ugye,hogy 2.1V-ot megkapja,akkor mindig visszaal az eredetire a bios a cpu ertekeknel ,hiaba megy csak adott tuningnal a mem 710 Mhz-en,akkor se indul el vagy nagyon ritkan! 2.0-ra van rakva mem,tehat 1:1 aranyba! Ez mitol lehet?
De ,ha auton hagyom memoriat ,akkor barmeddig huzhatom cput nem szol es felteszi cl 5-be!! -
DeepDish
őstag
1 kerdes lemaradt:
Van ertelem 2.2 esetleg 2.3 V adni neki + ventivel ,hatha megy mondjuk 980-at is memoriam vagy mar nem valoszinu? -
DeepDish
őstag
A memidoziteseknel melyik szamit legjobb,marmint mire erdemes ragyurnom?
-
DeepDish
őstag
No hat eloszor is vegre van ertelmes ramom!
Kiderult a procim vinne siman 3300 folott ,de ott mar ramom szarakodik idom nincs veglegesre tesztelni most az unnepek miatt ,igy gyorsba ahogy adodott idom ezt hoztam ki,de idozitesekben meg sok rejlik!
Itt a kep:[link]
Azureus+winamp+opera kozben es .....
Aszem egesz jo ramot+procit fogtam ki plane ha ramom menne 1000 Mhz-t!!
Minden alap a mem kap 2.1V-ot, a proci most 1.4V megy ,de majd tolom lejjebb es kesobb megosztom fejlemenyeket!!
[Szerkesztve] -
DeepDish
őstag
hi!!
2*1 Gb Geil value ramokkal mar 940 mhz-nel jarok es idozitesekkel szorakozok ,mennyi feszt adhatok nekik max? -
DeepDish
őstag
No vettem vegre 2*1 Gb GEIL value ddr2 800-as ramot es mar 900-on jarok,eddig pozitivan csalodtam benne ugy ,mint anno ddr400-asnal!!
-
DeepDish
őstag
Hi!!
Akarok venni vmi normalisabb ramot ami 900-at birja vagy picit folotte de nem horribilis osszegert! Ezt tudnam jo arban szerezni, bar westlake kollega azt mondta nekem,hogy eleg gazok es o corsairt ajanl! Vkinek meg esetleg tapasztalat vagy tanacs?
PC4300 800MHz Ultra, 4-4-4-12, BGA, 6 Layer PCB, Aluminum Heat Spreader, Orange Aluminum, Single Channel Box
Vagy lenne belole a nem ultra 5-5-5-15 verzio!!
u.i: EGyenlore DS3-be menne ,de lehet tuningnal jobban jarnek p5b dx-al?!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged