Aktív témák
-
én 2 * (2 * 1) gb a-data vitesta extreme 800+ dual kit beszerzését is megvalósítottam a jó ára miatt. enni nem kér - max egy kis áramot -, de ősztől tuti drágább lesz. a vitesta nem okoz csalódást, az tuti... igaz a tuningra nem tudok mit mondani, mert sosem húzok semmit, ezek meg alapon is jól mennek
picit drágább a vitesta mint a geil ultra, de szerintem annyival jobb is... -
Szerintem nem érdemes megvárni, amíg elérhető áron, nagy választékban kaphatók lesznek, mert az simán lesz fél év, vagy több (arról nem beszélve, hogy mindez mikor lesz elérhető itthon is...). DDR2-t meg gyorsba kell venni, mert már kezdtek normál színvonalra emelkedni az árak.
-
Pietrosz
addikt
Vegyél 1066-os Kingmaxot, 11k/1 giga, és 2V-al tudja az 1066/5-5-5-16 időzítést. Szerintem best buy. Vehetsz 800-ast is, mert elvileg ugyanaz a chip van rajta, csak jobban kell figyelni, mert kétféle 800-as van. Van az A8KB5 és az A8KI5 típus. Az 1066-oson tuti az utóbbi van, és 800-asból olyat kell venni, amin az A8KI5 van.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Revolut
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest