- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Jepp, nekem a cl5-ös van. Az nem tisztázott, hogy GKX vagy GMH, mindenhol azt írják róla, hogy vagy ez, vagy az.
Anno Lalával és westlake-kel filozófáltunk rajta, hogy mien chipek is lehetnek rajta, de aztán nem igazán jutottunk dűlőre. A többség szerint GKX, mivel magas feszen cl3-on jelentősen többet megy, mint cl5-ben (1200MHz) , vagy cl4-ben (1000MHz). Ezek persze nem rossz eredmények, de ennyit egy kipihent, olcsóbb G.Skill is tud, ellenben 870MHz fölött cl3-at már nem. Szerintem simán menne följebb is cl3-on, olyan 900 közelébe. -
thx. csak azért vaccilálok, mert nem egyértelmű, amiket írnak róla, folyamatosan keverik a 1041 végű GMH és a 1440 végű GXK -t.
A GXK ról meg mondjuk azt is írják, hogy 975-ben nem akar menni, ellenben va egy kép, amin Intel 975XBX2 ben 1050 et megy CL3
-ban! nekem nem világos, hogy most melyik jobb vétel.
szerk: a link azért megérdemli
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Anno Lalával és westlake-kel filozófáltunk rajta, hogy mien chipek is lehetnek rajta, de aztán nem igazán jutottunk dűlőre. A többség szerint GKX, mivel magas feszen cl3-on jelentősen többet megy, mint cl5-ben (1200MHz) , vagy cl4-ben (1000MHz). Ezek persze nem rossz eredmények, de ennyit egy kipihent, olcsóbb G.Skill is tud, ellenben 870MHz fölött cl3-at már nem. Szerintem simán menne följebb is cl3-on, olyan 900 közelébe.
A GXK ról meg mondjuk azt is írják, hogy 975-ben nem akar menni, ellenben va egy kép, amin Intel 975XBX2 ben 1050 et megy CL3
-ban! nekem nem világos, hogy most melyik jobb vétel.