Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hólapátos H.
csendes tag
A két új modul nem ment 1066-on. MCH, Dimm olyan 0,1-0,2-vel lett emelve.
Most jelenleg megy a 4 modul együtt 1000-en, de dram:fsb-t hagytam auto-n, viszont fsb-t 333-ról 417-re emeltem és a dimm fesz is auton van, 1,97-re emelte magától 1,89-ről.
Próbáltam azt is, hogy 444-ig emelem fsb-t akkor kijönne 1066-ra, de akkor meg a proci miatt nem indult a gép (ott nem akartam feszt emelgetni). -
Hólapátos H.
csendes tag
válasz
Blaze71
üzenetére
Nekiálltam variálgatni a ramokat. A régiek továbbra is viszik 1066-ot úgy hogy fsb-t nem változtatom, csak a dram:fsb arányt.
Bármelyik újat párosítva egy régivel, vagy a két újnál ez nem megy, lefagy.
Viszont ha a két újat rakom be és arányt hagyom auto-n, de megemelem fsb-t 1000-ig simán elmennek, procinál meg csökkentem a szorzót, mert azt most nem akarom húzni annyira.
De asszem ha berakom mind a 4 ramot, akkor megint fagyni fog.Amúgy fesz emeléssel is próbálgattam, hatástalan. De ha auton hagyom a dram:fsb arányt akkor emeli a feszt is automatán, ha növelem fsb-t.
-
Hólapátos H.
csendes tag
-
Hólapátos H.
csendes tag
Hali
Olyan problémám lenne hogy van 2 db CSX 2x1GB DDR2 1066MHz Fan kit-em, szóval 4 modul összesen, és amíg csak 2 modul volt szépen mentek 1066-on, de a 4 modul csak 800-on stabil. Ha feljebb állítom újraindul a gép vagy fagy. Az alaplap egy Gigabyte EP-43 DS3, proci E8400. V.hol olvastam több modul esetén nem árt emelni északi híd feszét, de az se jött be. Légyszi v.ki segítsen milyen beállításokkal lenne célszerű hajtani ezt a konfigot.
Köszi
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO B650-S Wifi AM5 alaplap eladó
- MSI PRO X870-P WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest