- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankmiklos
csendes tag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Szia!
Igen, autón hagytam, ezek szerint nem jól tettem. Köszönöm a tanácsot! Egyébként a kékhalál után a BIOS visszaállt alapra. Így most a memóriák 800-on mennek 1066 helyett. Hogyan lehet azt jól beállítani, hogy a cpu 3 vagy 3,2 GHz-n menjen, a memek pedig 1066-on? Bár azért vettem hyperx-et, hogy adott esetben kicsit többet is elbírjon, ha kell.
-
frankmiklos
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek. Beregisztráltam ide, mert problémám akadt, és úgy gondolom, hogy itt választ kaphatok a kérdésemre. P35C-DS3R gigabyte alaplap, Q6600 cpu, 4 × 1 GB kingston hyperx 1066. Felemeltem az FSB-t annyira, hogy a proci 3200-on menjen. (9 × 356) A memóriaszorzót úgy emeltem, ehhez viszonyítva, hogy 1068-ra jött ki. Feszt nem emeltem sehol. Nem mertem! Ja, a memóriákat két kitben vásároltam. Nem egyformák teljesen a kitek. Az egyik khx8500d2k2/2G a másik khx8500d2k2/2GN. Egyik reggel kékhaláloztam XP alatt. A második memória kit még csak 3 napos. Megijedtem a kékhalál miatt. Vajon rossz az egyik memória? Esetleg rosszul állítottam be a BIOS tuningot? Erre szertnék választ kapni. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASRock Z790 Steel Legend WiFi DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK MAX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest