Aktív témák
-
lenne 3 kérdésem, remélem tud valaki segíteni

1: BCDC++ 0.674bx -el letöltöttem egy 4 cd-s iso-t . A bcdc kiírta helyesen, hogy lejött mind a négy cd. de amikor meg akartam nyitni, azt vettem észre, hogy az első 3 cd bin fájlja 0 MB, és nem is tudtam bemountolni... most ez mit jelent, még nem találkoztam ilyennel.. ??
2: szintén BCDC++ 0.674bx-nél, sokszor kiírja töltögetés közben egy-egy usershez való kapcsolódás során, hogy időtúllépés.. Pedig tudok, tölteni, keresni, Tüzfalban engedélyezve van természetesen a progi, de mégis idegesítő hogy néhány emberkéhez nem tudok csatlakozni, ez miért van ???
3: CZDC++ 0.666: Tegnap leszedtem egy video fájból 99%-ot, de kilépett a user és nem tudtam befejezni.. ma reggel beléptem, erre elkezdte előről tölteni az egészet
ennyire bugos ez a vacak??? ebből td valaki használható verziót ajánlani ???
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa EVO
- OTP Bank topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 58.5 mm full fém tamper
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest