- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
atesz1974
üzenetére
Na ennyi. Kitartó voltam, de a 4-edik chapterben jött a jetpack...Az elején még nem is volt gond, aztán egy részen föl kell sziklakiszögelléseken sorban repülni, és az egyik helyen E betű nyomkodásával meggátolni hogy leessek...na ez 10-ből egyszer sikerült, hogy egyszer hogyan sikerülhetett, nem vágom. Aztán egy csapatnyi űrlényből lelőttem sokat ha már így sikeresen továbbjutottam, aztán hirtelen valami fényvillanás és megdöglöttem

Kedves Capcom: megadtam az esélyt. Ezzel a trágyával viszont játsszon akinek hat anyja van.
Az általános egészségmegőrzés céljából viszont javaslom a topic zárását, vagy piros betűs "ne játssz vele" felírattal illetését... függöny 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az általános egészségmegőrzés céljából viszont javaslom a topic zárását, vagy piros betűs "ne játssz vele" felírattal illetését... függöny