Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Kai_Rong #8966 üzenetére

Ott még nem tartok, de Hirata Estate-nél egy falon felugrálós rész utáni kis bambuszerdős pagodánál belefutottam valami lila nindzsába... na, ott átkozódtam.
    Kb. harmadik nekifutásra már tudtam, hogy mire kell figyelni, így nem is ő volt a nehéz, hanem a gondot inkább az jelentette, hogy az intenzív mozgások közepette állandóan elakadtam valami tereptárgyban (vastagabb bambusz vagy a pagoda körüli kis fém akármicsodák), és ilyenkor rendre megfingatott. No meg néha a lock is leesett (amire eddig nem láttam pedig példát a játékban.) Esküszöm, többet szenvedtem vele, mint a pankrátor ogréval és a két generálissal együttvéve. (Az Ashina Outskirtnél a generális nem volt kemény, de azért kétszer megsz*ptam nála is. Ott az volt az idegesítő, hogy dugig volt a sameszaival a terület, akiket mindig takaríthattam le. Harmadik próbálkozásnál ezért már k*rvára odafigyeltem és észnél voltam ellene. Főleg, hogy volt olyan, amikor elrontottam a letakarítást, veszítettem közben gyógyitalt/lesebződtem, és így inkább neki sem álltam a minibossnak, hanem kezdtem újra pihenés után. Úgyhogy vagy ötször kellett ott összesen végigtakarítanom a pályarészt.)

Azzal szívok még rendszeresen, hogy a dodge van az izommemóriámban (ER/DS-ek után), így erőszakolnom kell magam, hogy deflect legyen inkább az esetek többségében, illetve csomószor keverem az ugrást a mikirivel - magyarán nem azt nyomom, amit kellene.

Új hozzászólás Aktív témák