- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házi hangfal építés
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcsaba
csendes tag
válasz
kormi0312 #124 üzenetére
1.) Letöltöttem a GPL kódját a D-Linktől (ami egész korrekt mert képes feltölthető firmwaret csinálni).
2.) Letöltöttem a Realtek OpenWRT SDK-t (ami szerintem nem hivatalos, csak felkerült a netre).
3.) Áttákoltam az SDK kódot (mtd partíciók helyzete (hogy vissza lehessen állni az eredetire és, hogy ne bootoljon recovery módba az első indítás után), firmware blobok a GPL kódból (mert anélkül az 5ghz csapnivaló volt))
4.) A GPL kódban levő aláíró eszközzel aláírtam az elkészült wrt képet és recovery módba feltöltöttem.Menni megy de tákolás és az SDK miatt kétlem, hogy lesz belőle "hivatalos WRT".
Új hozzászólás Aktív témák
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Kés topik
- Futás, futópályák
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest