-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
-
3L1T3
addikt
válasz Ra's al Ghul #1208 üzenetére
Hat azert ennek a jateknak jol fog allni a 60+ fps!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz Ra's al Ghul #1214 üzenetére
Ez nem 60 fps buzizás, csak sokkal fluidabb a mozgás és nem utolsó sorban 2x több képkockát látsz másodpercenként. Single Player ide vagy oda a 30 fps főleg FPS játékok esetében eleve nagyobb az inputlagg is.
Csak a véleményemet mondtam el azzal kapcsolatosan, hogy ez nem egy Spider-Man ahol fluidnak tud hatni a 30 fps. Mert ez egy FPS nézetű játék.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
Nem kívántam én többet ahogy mondtad ez nem competitive. De minimum 60 és remélem konzolon is lesz választási lehetőség. Egyre több fejlesztő dönt az erősebb "prémium" konzolok esetében is a kisebb felbontás és magasabb framerate melletti megoldásnál.
-
3L1T3
addikt
Mai napig szánalmasnak találom, hogy egyesek szerint létezik XBox. Főleg egy fejlesztőtől égek ki ezen! Ahogy Playstation sincs csak PlayStation.
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #2267 üzenetére
Ahhoz még mindig túl erős a fizikai eladás, hogy csak digitális legyen egy launch.
-
3L1T3
addikt
Minap újráztam a MATRIX trilógiát, így újra beszopott a CP2077. Évről évre jobban értékelem ezt a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest