Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• geloczigeri

tag

válasz Tika79 #446 üzenetére

Szia!

Kicsi a hatótávolsága. Szerintem a legolcsóbb WiFi modul került a gépbe, kis teljesítménye van.
    Kertes házban nem biztos, hogy lesz vétel a kertben... :) Igazából ha 2-3 falon kell átmennie a jelnek, akkor biztosra merem mondani, hogy nem lesz jel... :)
    Én módosítottam a beépített WiFi-t, próbáltam belőle kihozni amit lehet, de szerintem nem akarod darabokra szedni a gépet rögtön azután, hogy megkaptad :)

A másik dolog meg a skype, ami nekem még mindig nem működik teljesen jól, akármelyik ROM-ot is teszem fel. Igazából hardware-es problémáról van szó. A hibát leírtam egy korábbi hozzászólásomban, meg azt is hogy mikre jöttem rá, de dióhéjban ez volt a lényeg: a mikrofon és a kamera együtt azt eredményezi, hogy a hangodba furcsa elektromos zajok keverednek.

Én azt mondom, hogy ha videobeszélgetésre akarod használni, meg a WiFi-re is szükséged van a ház minden pontjában, esetleg suliba kéne mindig a WiFi, akkor válasz másik gépet.
    A mikrofonos probléma lehet, hogy csak az én egyedi esetem, kérem a többieket, hogy írják le a tapasztalataikat [ennek a hozzászólásnak] az alapján.

Új hozzászólás Aktív témák