- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
geloczigeri
tag
Szia!
Kicsi a hatótávolsága. Szerintem a legolcsóbb WiFi modul került a gépbe, kis teljesítménye van.
Kertes házban nem biztos, hogy lesz vétel a kertben...Igazából ha 2-3 falon kell átmennie a jelnek, akkor biztosra merem mondani, hogy nem lesz jel...
Én módosítottam a beépített WiFi-t, próbáltam belőle kihozni amit lehet, de szerintem nem akarod darabokra szedni a gépet rögtön azután, hogy megkaptadA másik dolog meg a skype, ami nekem még mindig nem működik teljesen jól, akármelyik ROM-ot is teszem fel. Igazából hardware-es problémáról van szó. A hibát leírtam egy korábbi hozzászólásomban, meg azt is hogy mikre jöttem rá, de dióhéjban ez volt a lényeg: a mikrofon és a kamera együtt azt eredményezi, hogy a hangodba furcsa elektromos zajok keverednek.
Én azt mondom, hogy ha videobeszélgetésre akarod használni, meg a WiFi-re is szükséged van a ház minden pontjában, esetleg suliba kéne mindig a WiFi, akkor válasz másik gépet.
A mikrofonos probléma lehet, hogy csak az én egyedi esetem, kérem a többieket, hogy írják le a tapasztalataikat [ennek a hozzászólásnak] az alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest