- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ócsak SoC. Nem köll.
-
kbyte1024
veterán
Ez mindenkinek más. Valaki filmeket néz rajta,annak gondolom az amoled a fő prioritás. Én inkább játszom rajta és híreket olvasok. Ezért nekem jó a minőségi IPS kijelző,de erős vas kell. Csak jobb nagy képernyőn olvasni,játszani stb. Én pl mindent tableten csinálok. Ahogy hazaérek a teló lerak és tablet elő
-
kbyte1024
veterán
Oké kezdjük
Na szóval én elég "nagy"tabletfelhasználó vagyok. Van itthon pár. Igen van Helio P70 Teclast T30. Működik. Filmnézésre,Böngészni stb nem kell 120ezres tablet. Na persze az ilyen zs brandok sose fognak semmilyen update-et kapni. És ja úgy kezdődik hogy csak erre meg arra kell aztán jönnek az igények. És igen jönni fognak 10-ből 9embernél. Tudom hidd el. Aztán majd jön hogy nincs semmilyen frissítés,meg hogy lehetne picit erősebb időtálló,meg lehetne picit több mindenből stb. A tárgyban említett "izé" nem jó biznisz akármit mondasz. Ismétlem van itthon kb 4-5tabletem. Az említett márkádból is az iplay60,meg van a TECLAST,meg Chuwi,meg mit tudom én még mi.
-
helixP
nagyúr
Disclaimer: az előbb nem hoztad be az ár/érték szempontot, ez jogos. De ugye tudod, hogy örökre nem marad 120 pénz az ára?
Nem, nem mindegy, hogy mire.
Alldocube tablet is van otthon, MediaTek Helio P60-nal
.
A torrentelt filmet megnézni, e-könyvet olvasni, böngészni, YT Musicot BT hangfalra tenni tökéletes.Amin változtatnék az pont a kijelző, de így amíg fel nem dobja a tappancsát, szolgálni fog minket mert ERRE nem kell több.
-
-
kbyte1024
veterán
A vasig olvastam,kuka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged