- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
színezd be a terúletet ahol a lista van, no nem abban van a kereső bár, tehát felugrik a fejlécre /ott a menü és a fejléc kép/
martonx: írtam, hogy azzal se lehet megoldani.Más kérdés:
Chart js nél hogy tudom a teljes html dokumentum background-color -t állítani?
*{} nél sem színezi be -
lanszelot
addikt
Margin-nal a search bar is lemegy, és még mindig kitakarja az elsőt.
Ha kirakom a nav ból, akkor nem lesz ott oldalt, hanem felkerül a fejlécre./mint ahogy a peldádon is van/Arra is gondoltam, hogy lerakom, de akkor meg a legalsó elemet takarja ki.
Ezeket már mind próbáltam, és nem működik, ezért vagyok elakadva. -
Reflax
tag
Ha mindenképp gridelgetni akarok akkor kell calc? Mert ugye azt szeretném, hogy a bal oldal azok egy egy list type:none-os boxok lesznek css-el keret, háttér,. és igazítás. A középső elem bekezdéséhez az igazítást hogy lehetne megoldani akkor is ha változik kicsit az oldal? Valamint a táblázaton belül nem tudom megoldani az első kép formázását
Van 3 nézet benne. Tablet illetve telefonos nézetben már szeretném a bal oldalt eltüntetni, amit elvileg meg is oldottam (ám a gridelgetéás közben valamiért ha kihagyom a bal oldalt az elrendezésben, olyankor nem eltűnik, hanem konkrétan leugrik a kijelző jobb alsó részére, amit nem értek mitől lehet) Hiszen ha grid-ben megadom a sorokat, hogy melyik oszlop jelenjen illetve kihagyom azt, ami ne jelenjen meg, akkor annak el kéne tűnnie, nem?
állati a porfilavatarod
-
JohnD
tag
Helló! Mivel nem akarom egyelőre szétszedni az eddigi oldalt, ezzel az extra kóddal kísérletezgetek:
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=0.7">
Így mobilon és asztalin is jól jelenik meg, bár a Chrome mobileszköz tesztelojen iPad-en és iPad pron túl kicsi az alapból betöltött oldal.
(Ha az initial-scale-t 1.0-re állítom, a függőleges képarányon túllóg az oldal elemek szélessége.)Van vmi ötletetek, hogy hogyan lehetne még ebben a formában, a viewport taggel főleg tökéletesiteni (ha lehet)?
[link] az oldal linkje.
Vagy ez, ha nem működik: http//scaser.000webhostapp.com/index.phpKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest