Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
Voltam én is így vele, mindennel IS kompatibiliset akartam játszani, pont úgy, ahogyan elképzeltem ---> Nulla CSS ismerettel. Így gyakorlatilag véve (olvass visszább ebben a topikban, ha gazdagodni akarsz a fergeteges ötleteimmel) mindent JS-el oldottam meg, ami CSS lenne, folyamatosan kiszámoltattam a géppel a méreteket és tizedpixeles pontossággal volt meghatározva az utolsó UL mérete is.
Aztán ráébredtem arra, hogy van lehetőség a CSS-en belül is számításokat végezni a calc() utasítással, és lényegében kiváltotta a JS-el elkövetett bűntetteimet. Csak a megfelelő paraméterekkel kell feltölteni

-
cstomee
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Mi az a csippentés? Mit kell csippenteni?

"A css-t is fejlesztik. nemrég kapott frissítéseket. De ha arról épp nem hallottál a Clear fix -ről tuti hallottál, az se volt régen. Tehát a fejlesztők, miért nem teszik végre bele."
De ha arról épp nem hallottál ...
Hogy miről nem hallottam?
Tehát a fejlesztők, miért nem teszik végre bele.
MIT???
Bocs, de én már semmit nem értek, teljesen elvesztettem a fonalat, hogy most mi történik...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi