Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adam_

senior tag

válasz DNReNTi #1483 üzenetére

Köszönöm a válaszod! A kódot egy oktatóvideóból vettem. :B Ennek ellenére a tutorialban a megírt kód szépen hozza az átméretezéseket, ha kisebbre viszem a böngésző méretét.

Kicsit más:

- Az adott menüpontban hogyan lehetne beállítani, hogy link hover tulajdonság hatására ne csak a szöveg körül legyen fehér háttér, hanem az egész adott menüpont sávjában? Úgy mint ezen az oldalon: [link]

- A headerben található img-et, ami tulajdonképpen a logó, valamiért nem engedi beljebb helyezni a "Kezdőlap" menüponttal egyvonalban, holott a headerben található még egy p tag, ami jobbra van floatolva, és őt simán tudom mozgatni a jobb széléről. Mi lehet a probléma? Persze JSFiddleben simán megy: [link] :U De valamiért az éles oldalon nem.

- Valamint még érdeklődnék, hogy az eredeti oldalon amikor görgetem le az oldalt, a menüsáv fixen felül marad, én az általam készített oldanál hiába teszem a nav elemet fix pozícióra, ha görgetem lefelé, ugyan felül marad, de így.
    Egyrészt nem is pontosan felül marad az oldal tetején, hanem valamivel alá helyezi, másrészt a szélessége is valamiért lerövidül. Mi lehet ennek az oka?

Bocsánat, hogy ha sokra sikeredett volna a megoldatlan problémám, de most épp ezek foglalkoztatnak. A célom, hogy egy Wordpress alapú oldalamat saját magam koppintsam html és css segítségével grides elrendezésbe gyakorlásképpen. A főoldal kreálásánál pedig ezeket nem sikerült még "lemásolnom". :)

Előre is köszönöm az eddigi és a mostani hozzászólásokat! :K

Új hozzászólás Aktív témák