Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Csináltam ma bent a suliban egy honlapot, azt nagy elánnal haza is hoztam, itt meg a notebookomon elég gányul néz ki. "Welcome to Frontend Development" ! Mit gondoltok, a benti nagy monitorú gépre optimalizált változat legyen az elsődleges, és az én notimra meg írjak szépen media queryket?, hogy ezen is úgy jelenítse meg mint a nagy monitoron?
Igazából mindenhol %-os értékmegadást alkalmaztam, és törekedtem a px-es meghatározást kerülni.
De nem sokra mentem vele, mert ugye ami nagy monitoron 50% az a kicsin már össze-vissza töri a képet...
Mi a "best practice", ha az ember a monitor-független megjelenítésre törekszik? Az a baj, hogy most elég sok referenciahonlapot szeretnék csinálni, de sajnos a sulin kívül csak arra van lehetőségem, hogy egy 1360 x 768-as maximális felbontású notebookon fejlesszek, és így elég vaklövés lenne, ha a munkaadó amikor sasolja a honlapjaimat, össze-vissza csúszkálva találja a tartalmat.. Tehát az én esetemben nem elégséges "lefelé nézni" etc. tablet, mobil hanem még a nagyobb megjelenítéssel bíró monitorokra is ki kéne ötlenem valamit. Mit gondoltok, mi lenne a járható út? Bootstrap oszt kész?Valamint ti mely ingyen webhosztot ajánlanátok, ahova egy pár honlapot feltölthetnék? Több domainre szükségem lenne, amelyek lehetőleg stabilok..
Ezeket találtam, ezek közül valamelyikkel voltak, vannak tapasztalatok?Előre is köszi az észrevételeket,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Diablo IV
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Amatőr csillagászat
- Filmvilág
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest