Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
megvan.
koszonom ,es sorry.
de amikor ideges vagyok akkor sajnos ilyen szoktam lennimondjuk annyi bajom van ezzel a masolosdival,hogy igy nem tudom hogy mennyire fogom tudni megtanulni.
de ha mondjuk a mar mukodo kodot Átirom egy masik html es css fajlba ( vagy akar tobbszor is megismetlem ) csak hogy rogzuljon.
szoval ezzel a modszerrel remelem hogy meg lehet tanulni.mellette pedig olvasom a 24 oras html es css konyvet
az izgibb dolgok alatt mit ertesz ??
egyebkent csak annyi a baj ezzl a css-l ( vagyis azzal hogy nem ertem )
de az sem igaz hogy nem ertem,mondjuk ugy inkabb hogy nem teljesen vilagos.szoval amikor olvasok egy hosszu kodot,akkor az jut eszembe hog " jaaaaa ezt ertem nem is olyan bonyolult",de ahoz hogy le tudjam irni,mindig lesnem kell valahonnan
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest