Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Nem tud elég AI gyorsítót gyártani a TSMC
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
megvan.
koszonom ,es sorry.
de amikor ideges vagyok akkor sajnos ilyen szoktam lennimondjuk annyi bajom van ezzel a masolosdival,hogy igy nem tudom hogy mennyire fogom tudni megtanulni.
de ha mondjuk a mar mukodo kodot Átirom egy masik html es css fajlba ( vagy akar tobbszor is megismetlem ) csak hogy rogzuljon.
szoval ezzel a modszerrel remelem hogy meg lehet tanulni.mellette pedig olvasom a 24 oras html es css konyvet
az izgibb dolgok alatt mit ertesz ??
egyebkent csak annyi a baj ezzl a css-l ( vagyis azzal hogy nem ertem )
de az sem igaz hogy nem ertem,mondjuk ugy inkabb hogy nem teljesen vilagos.szoval amikor olvasok egy hosszu kodot,akkor az jut eszembe hog " jaaaaa ezt ertem nem is olyan bonyolult",de ahoz hogy le tudjam irni,mindig lesnem kell valahonnan
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi