Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Akár mehetnék...

-
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Hát nem tudom miért, mert itt regisztrált, illetve...hmmm...hivatalos F1 - e nem nagyon van az embereknek. Mégis megy, nincs gond vele, ráadásul az ETCC ingyenes. Az LFS - ben, a demoban azt hiszem egy pálya van. A fizetős verzióban nem tudom mennyi, de biztosan nem sokkal több.
Egyébként nem rábeszélni akartalak, csak megemlítettem, mert látom, hogy te is szereted az autóversenyeket.
Bocsi az offért. -
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus
üzenetére
F1 Challenge és annaka modja ETCC (Európai Túraautó Bajnokság). Ez utóbbival megyünk, ami az F1 Challengere épül. Eszméletlenül jó fizika, rengeteg pálya (nálam most van vagy 25-30), segítségeket be- és kikapcsolhatod. MI kell még?

-
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Néhányan szoktunk versenyezni és azon vagyunk, hogy szintén hét végén rendszeressé és versenyszerűvé tegyük a dolgot. Nézz be a PH -s autóverseny topikba.
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Engem nagyon nem győzött meg az LFS. Nem akarsz inkább/egyúttal hozzánk (is) csatlakozni?
-
Lunatic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Én is kaptam levelet...

Jó lenne a dolog, bár rég nem nyomtam LFS-t, azóta már jópár új verzió is kinn van. Az időpontegyeztetés a legproblémásabb, legalábbis nekem, sajna kiszámíthatatlan a programom. Ráadásul azóta másik vga-m van, downgrade rulz..., majd meglátom mit szól a gamehez...
Mondjuk karácsony környékén mehetünk pár kört.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest