Új hozzászólás Aktív témák
-
sai
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
nekem + soldier es email em van és nekem elfogadta.. igaz hogy kb 10percet szenvedett vele ha nem többet.(már ki is irta hogy a program nem válaszol) de aztán sikerült összehozni.
-
sai
aktív tag
hát eléggé.meg maga az 1.6 is szerintem. legalábbis nekem nem jön ba annyira mint 1.5
mondjuk hamarosan kiderül hogy a router el van e a baj mert el lesz adva és veszünk 1 másikat.
de éppen ideje lenne már mert kezdek kijönni a formámból nyár közepe ota nem cs ztem normálisanklán is azota inaktiv.
-
sai
aktív tag
nekem router van
és lassan kb3 hónapja csinálja azt hogy ase ban ha rányomok 1 szerverre akár full üres is lehet.akkor azt irja ki hogy server is full és force connekt.ha pedig a force connekt gombra nyomok akkor + áll a console ba.és nem tudunk rájönni hogy mitől van.most állitottunk a router en és akkor be engedett mindenhova kb 1napig aztán most + int nem akar.a pingem meg általában 40-50között van de van amikor 5-10mp re 1000es re felugrik.
szóval neked ilyen gondok nem voltak?!
akkor valszeg a router el lehet a baj -
sai
aktív tag
ha fel installálod steam et akkor ott utána kérdezi hogy new account vagy ha már van akkor loggin account.
ha ez volt a kérdés?!
egyébként van akinek datanet adsl je van és cs zik?!az pls irjon hogy neki normálisan megy a game.betud e csatizni minden szerverre és jo e a pingje?! mert én jo estbe 1 szerverre tudok becsatizni (1.5 1.6 ba 1aránt) és nah 1000es pingem is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest