Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
banhammer #8024 üzenetére
Utálom a nyilat és nem is tudom használni. Visszaolvastam és tudom, hogy állítólag még mellé lőve is halálos, de nekem nem megy. Nem is szimpatikus kicsit sem.
Más. Hogy a büdös vérvörös francba van az, hogy engem mindenki meg tud ölni még a levegőből is úgy, hogy vagy nem is céloznak és mégis meghalok, vagy céloznak, de akkor azt annyira pontosan teszik, hogy mindegy merre mozgok én vagy az ellenfél, folyamatosan és pontosan tud rám lőni még a célzáshoz emelt fegyverével is. El sem mozdul rólam az irányzék, én meg csak forgolódom és keresem kire is kéne lőniPersze mindig halál a vége, de kicsit idegesít már, hogy semmi sikerélményem sincs ebben a játékban. Az egér miatt lehet, hogy nem is tudok jobb klikknél célozni rendesen? Tudom lámaság, de nem sokat multiztam még életembe....
djstan :köszi a linket, már a játék megvásárlásakor végig olvastam. Hasznos olvasmány, de a tippek része kicsit soványnak tűnik. Lehet, hogy csak nekem, aki nem ezeken nőtt fel....
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest