- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
hehe, ez szerintem így nem igaz. főleg olyan gépnél, ahol vertical sync be van kapcsolva..
vagyis..
ha be van kapcsolva, akkor 60 HZen 60 fpsed lesz, 120 HZen 120 fpsed.. most nem arra gondolok, hogy a gép 120 fpsért meg kell küzdjön, hanem azt is lazán kiszámolja...
akkor meg hol a különbség?
különben meg 120 HZen is le lehet fpst korlátozni 60ra és olyan mintha ''60 Hzen'' játszanál.
Nekem lejjebb nem veszi a frekvenciát az tuti
max. az FPSt... ha nem bírja gép vagy vmi... 
egyébként nfsu2ben láttam azt hogy ha be volt kapcsolva vsync játékban, akkor pálya egyes részein, városban, 38 FPSre korlátoz valamiért, ami szerintem marha zavaró... főleg, mert verseny néhány szakaszában is van ilyen, nem tudom miért csinálja, de a vicc, hogy ha kikapcsolom ezt, akkor ezen részeken is 70-80at jelez, szóval ez valami beépített hülyeség... csak ugye vsynckel szebb a kép, nem ugrál, de ha fele játék 38 FPS emiatt ,akkor lol...
[Szerkesztve]
Természetesen ha vsync ON, akkor más, ha a 3Dmark 60 fpssel fut le, mint ha 120szal..
de ha kikapcsolod, akkor meg már tök mind1, na és az meg már valós sebességet mutat.
[Szerkesztve] -
-
penene
őstag
a poén az, hogy sugárzásmentes, de nekem vhogy a sajátom az 100x jobban fárasztja a szemem, mint a régi crtm... pedig már minden beállítást teszteltem.. ráadásul gém is gány.
nem kellett volna TFT moncsi nekem :-/ lehet eladás lesz belőle.. azért vettem, hogy pihentesse a szemem, de egyáltalán nem így van. játék közben azért nem, mert homályosodik, utánhúz (pedig gyors!!), irodai használatnál meg ég a szemem
vagy pedig sötét, ha leveszek mindent, és azért koncentrálok rá hogy lássam.. vhogy nekem nagyon nem jön be, vagy nagyon nem tudom beállítani. de érdekes, mert ami tft előtt most ülök, az irodaira jó.. de otthonit még arra sem tudtam rávenni, grrr..
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest