Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bumper
senior tag
Gyerekek muszály lesz eladnom, mert mint kiderült már nem vagyok jogosult a diákhitelre

5 gigás
tegnap vittem el az uccsót olcsóért, és ma eladom
Bővebben: link -
bumper
senior tag
Miután sikeresen felinstalláltam a lejátszó szoftvereit, bármit dugok be a 2.0-s USB-be azt csak 1.1-esként használja az XP !
Volt valakinek ilyen problémája? -
Raymond
titán
''Hol lehet hozzá akkut kapni, és van-e lítiumos vagy csak ez a Nihm-es?''
Amit hozza kaptal az is Li-Ion Polymer es nem Nihm. Egyebkent a Creative Online Store-ban lehet rendelni:
Bővebben: link
''Ha van akkor azzal mennyit fut 100-on ?''
Lasd fent, tehat 12 orat 128kbps mp3 default hangero mellett.
''Megéri felrakni a legújabb firmware-t?''
Igen.
''Valahogy rá tudom bírni, hogy magyarul is értsen ?''
Nem. -
bumper
senior tag
Hali mátol én is klubbtag vagyok

Hol lehet hozzá akkut kapni, és van-e lítiumos vagy csak ez a Nihm-es?
Ha van akkor azzal mennyit fut 100-on ?
Megéri felrakni a legújabb firmware-t?
Valahogy rá tudom bírni, hogy magyarul is értsen ? -
0519
senior tag
Az ár előzetes ismeretében én is vevő lennék egy aksira.
Más:
Nekem most ez a firmware van fenn: 1.11.01
Megpróbáltam feltenni a legújabb 2-es sorszámú firmwaret:2.20.05
és nem ment fel. Azt mondta Xp SP1 minimum kell hozzá, majd leállt.
Nekem SP2 van frissítésekkel.
Más2:
számon belül lehet tekerni? -
-
Trak
addikt
Semmi pitypirity.
gregorik:
Neked ez a firmware van fent?
Creative Zen Micro PlaysForSure Firmware for subscription music services 2.11.02 (2.33 MB)
Ezzel ugye Media Player 10-el tudok majd program nélkül másolgatni.
És erre tudom majd rárakni ezt:
Creative Zen Micro Firmware 1.11.01
Ebben elég sok javítás van, szerintem érdemes felrakni. -
Jared
aktív tag
Bár én már nem tudok pízt szerezni azért megosztom az infot:
A Budakeszinél lévő Auchanban lehet kapni 50K-ért és még 2-3 darab van.
Sok szerencsét az eljövendő tulajoknak. -
Trak
addikt
Megvan, megszereztem, enyém a DRÁGASÁG

K* jó ez a cucc, még csak pár órája van meg, de már beleszerettem
-
Jared
aktív tag
Lehet ,hogy lerágott csont ,de egyszerűen nem hiszem el ,hogy a Magyarországon miért akarnak úgy kiba'ni az emberrel.Üdítően arcpirító árak, nem érdekel ,hogy a kiskerek az életbenmaradásért küzdenek ez akkoris rablás.Tessék tisztességes tőkével üzletet alapítani!Nem kell kicsalni a tájékozatlan vevők pénzét!!!!
-
Jared
aktív tag
Tisztelt fokukac ill más cretive tulajok,
A fülhallgatón keresztül hallható vinyóhang tényleg nem normális ,ezért kérlek irjátok le ,hogy hallottátok-e.Előre is thanx.
Különben az ipod mini egy rakás xszar a creative-hoz képest hangminőségben. -
Trak
addikt
Ahhh, segítsetek...
Most fogok venni egy Zen Micro-t, de sehol sem lehet kapni hozzá külön aksit...
Pixmanian sincs, nagykerben sem hoznának, mert csak 10-es csomagban tudnának rendelni, és ha kettőt be is vállalok, akkor is sok nekik a maradék 8.
A creative online bolt meg egy kicsit drága MO.-ra.
Nem tud valaki mégis valami helyet?
gregorik: Te úgyis 3 at kaptál hozzá, nem adsz el egyet véletlenül?
-
Jared
aktív tag
up!
-
Jared
aktív tag
up!
-
Jared
aktív tag
up!
-
Jared
aktív tag
up!
-
Jared
aktív tag
up!
-
Jared
aktív tag
Up!
Esetleges tulajok tapasztalták egyáltalán a szkreccselést(hangot)?
A gari miatt fontos lenne.
[Szerkesztve] -
m1L
csendes tag
hi
Ebből nincs kisebb? pl: 3 GB vagy 1 GB? -
Jared
aktív tag
Egy érdekes észrevétel:
Számváltáskor kicsit lehet hallani ahogy a szkreccsel.
Ez normális? -
Jared
aktív tag
Ja és mégvalami:
Valaki megtudná mondani hol lehet beszerezni ehhez aksskit?
[Szerkesztve]
Mármint Magyarországon.
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Hali!
Én most vettem egy ilyen cumót méghozzá az Auchan-ban 49990Ft-ért és nem volt rossz üzlet.
-
nomac
tag
Ez a franciaországi kirendeltség nem valami bíztató

-
nomac
tag
T.Gregorik
Bocs a zavarásért ,de nincs sok időm:
A pixmania mellékel töltőt a microhoz?
Esetleg vki tudja?

Mi a helyzet a garancával?Tudják ezeket a microkat az országban szervízelni???
Nagyon fontos lenne ha hétfőig ezt megtudnám!!!!

-
m1L
csendes tag
Hi
Köszönöm a válaszokat! ha jóltudom pixmániában nagyjából 48e HUF.
Lehet valahol sulinetre venni?
off:
Esetleg tudnátok mondani valami flashmemóriás lejátszót 15e körül, ami a fontos szempontoknak megfelel ( nagyon sok a gagyi )? -
gregorik
senior tag
válasz
nocadlee
üzenetére
én playback error üzenetet fél év alatt 1x se kaptam.
az MTP-s firmware (2.0) mindenképp jobb választás.
a gombos probléma érdekes dolog, mert a kezdet kezdetén ugyanez volt a gondom: furcsa, de úgy néz ki, be kell járatni a gombokat, aztán már működnek.
megszoktam, hogy éjjelre mindig kiveszem az akkut; a legújabb, visszavont firmware elvileg kiküszöbölte a szivárgást, de inkább kiveszem :).
az EQ csúnyán fogyasztja az akkut, a wav még csúnyábban. az enyém kb. 10 órát bír EQ és egyebek nélkül. -
nocadlee
csendes tag
Nos... Kb. 2 hete használom és kicsit felemás érzéseim, vannak vele kapcsolatban. Áttértem az MTP-s firmware-re, azóta nem fagyott (lehet, h véletlen), viszont néha kapok egy ''playback error'' üzenetet, bár attól tartok, h ezért is a sérült mp3-ak a felelősek. Gyanítom a régi firmware ilyenkor fagyott szét, mivel attól sosem kaptam ilyen üzenetet
Az alsó 2 gomb továbbra is elég beteg, néha tök jól megy, néha meg nem történik semmi hiába nyomkorászom. (???) Ha lehetne, akkor szeretném megnézni valaki másét is, aki Budapesten lakik, mert nekem gyanús, h ez megy vissza gariba a gombok miatt. (Aki ebben tudna segíteni, az legyen olyan kedves, dobjon egy üzenetet v mailt.) Az aksival továbbra sem vagyok kibékülve, bár gyanús, h most a firmware lesz a ludas, mintha itt is szivárogna a töltöttség. Este kikapcs, (2 pöcök), reggel bekapcs, már csak 1 pöcök van a töltöttségnél. Nem mértem ugyan az időt, de lehet, h pontosan megnézem, h mennyit bír, mert nekem ez nagyon kevésnek tűnik...
Tudom, h nagyban függ attól, h mit játszok le milyen hangerőn, milyen EQ-val, de akkor is... Aki használja, az legyen szíves besaccolni nekem, h neki kb. hány órát bír az aksija. Előre is köszi mindenkinek! -
Raymond
titán
''Tud 320kb/s bitrátát is olvasni?''
Tud, mp3 es wma egyarant. Ezen kivul WAV PCM filokat is lejatszik.
''Milyen minőségű a rádiója, milyen minőségben (esetleg bitráta) tud arról felvenni?''
A felvetel 22kHz sztereo 4-bit IMA ADPCM. (Ha tudod mi az ADPCM akkor OK, ha nem akkor eloszor nezz utana mielott nekiallnank egy ''4bit'' vitanak
)
''a gyártóbarát 5 perces tesztekből.''
Na ennek MLaca orulni fog...
-
gregorik
senior tag
-
gregorik
senior tag
a H10-et még iRiver-fanok is cikizik, az eq-torzítása és a firmware bugok miatt, ha jól emlékszem. a Zennél nincs ilyen gond.
lassan fél év és szinte napi használat után is azt mondhatom, hogy a Micro anyagának, gombjainak minősége teljesen jó. a többi kérdést már tényleg megválaszolták vagy itt, vagy a kb. 6124 reviewban, összehasonlításban. pl. google: zen micro h10 comparison.
[Szerkesztve] -
meander
tag
Szóval a lényeg a lényeg. Csak annyit szerettem volna megtudni, hogy amiket tud a lejátszó azt milyen minőségben tudja. Miben gyengébb miben erősebb (ide talán beírhatjuk a hangminőséget mint erősség az eddigi hozzászólások alapján). Illetve ha valaki foglalkozott a témával -például a topic alapítója- érdekelne, hogy a H10-el összehasonlítva ki-mit gondol. Ismételten azt mondom, hogy nem kifejezetten a méretbeli vagy szolgáltatásbeli különbségekre gondolok hanem inkább azok teljesítményére, használhatóságára.
Mégegyszer köszi és boccs ha egy kicsit sok voltam. -
meander
tag
Az összes hozzászólást elolvastam mielőtt írtam volna.
Ezért írtam például, hogy objektív véleményeket kérek. Nem láttam leírást arról, hogy milyen bitrátát kezel, milyen bitrátában vesz fel, ha jól emlékszem 1 valaki írta, hogy a rádió nem túl jó de erre is vártam volna több véleményt (különöse, hogy ha jól vettem ki a hozzászólásokból kb. 3 embernek van is ilyen lejátszója). Nem hallottam még hozzászólást arról, hogy hol lehetne megtaperolni (ha egyáltalán van ilyen hely). Úgy emlékszem a saturnban nincs kitéve. Az összeszerelés minősége, ami csak kézbevéve derül ki, nagyon érdekelne. Az eddig feszegetett témákra általában az volt a hozzászólás, hogy álati jó, jobb mint a hi-fi-m ....... Ez így nyilván nem igaz, minden lejátszónak megvannak a hibái, ha elkezd kukacoskodni az ember és én éppen ezekre szerettem volna rákérdezni. Ezek ugyanis általában nem derülnek ki a gyártóbarát 5 perces tesztekből. Ha ezekután m -
meander
tag
Lenne néhány kérdésem a Zen micróról, ha nem bánjátok. A H10 és a micro között hezitálok. Láttam, hogy sokan szinte fanatikusan rajongnak a lejátszójukért és én sem szeretném elrontani a jó kedvüket de igazán objektív véleményekkel tudnátok segíteni. Milyen a micro összeszerelésének minösége, anyagának minősége (fotóról nem tűnt túl meggyőzőnek de a leírásokban dicsérik)? Tud 320kb/s bitrátát is olvasni? Milyen minőségű a rádiója, milyen minőségben (esetleg bitráta) tud arról felvenni? Milyen minőségűek a gombok, a gördítő gomb, mennyire jól kezelhetőek a menük? A H10-el összevetve pro. contra mit lehet róluk mondani? Itt elsősorban a szolgáltatások minőségére gondolok, az hogy tud-e valamelyik vaw-ot vagy színes-e a kijelzője az nyilvánvalóan kiderül a közölt adatokból.
Kicsit sokra sikeredett a kérdéshalmaz de nagyon lelkes tagok hozzászólásait olvastam itt, talán tudtok majd válaszolni.
Köszi -
meander
tag
Van valakinek ötlete, hogy hol lehetne kipróbálni egy ilyenet?
Köszi -
Raymond
titán
válasz
nocadlee
üzenetére
2. Hat a serult fajlok nem tesznek jot neki

4. Nem baj...
5. WMP10 azert fontos.mert azzal telepul az MTP tamogatas. Ezt mashogy nem lehet elerni, az MS nem kinalja kulon update-kent.
6. Most nem teljesen ertem. A MediaSource egyatalan nem jatszik le semit meg a HDD-rol sem ? -
nocadlee
csendes tag
1. Oks, majd idovel ugyis kiderul…
2. Clean up tegnap este megvolt, ma reggel megint fagyott. Kezdek arra gyanakodni, h a dropos mp3at nem szereti. Ugyanis a zenek egy resze mar jo ideje hanykolodik a gepen es oda-vissza masolodik a 3 HDD kozott, aminek hatasara egy csomo file megserult. (Hallatszik egy-tobb eles “reccsenes” a serult szamokban, de erre a regi flash-es mp3 lejatszom nem volt erzekeny. Sot a Zen is lejatssza az osszes ilyen szamot, csak neha belefagy egy-kettobe
4. Oks, igazabol nem ez volt a kerdes.
Arra gondoltam, h az nem baj-e, hogy mondjuk kb. 50%-on van az aksi en meg elkezdek ra masolgatni vagy akarmi, a lenyeg h radugom a PC-re. Ekkor elkezd tolteni, majd mondjuk x ido mulva leveszem ugy h mondjuk az aksi 65%-os. Szoval nem kellene teljesen lemeriteni, aztan csutkara fel aztan teljesen le es mindig igy csinalni? Nem gaz h osszevissza toltogetek ra azaltal h feldugdosom a PC-re?
5. MTP-t elolvastam, lehet h atallok arra (jelenleg nincs mas szobajoheto firmware) Apropo: downgradelni lehet a firmware-t? A WMP10 miert fontos? Ha XP van es WMP9 akkor nem megy a drag’n’.|.?
6. Tegnap leteszteltem otthon is. Hat korulbelul nem ertem ;) Az otthoni gepem: XPsp2, SB Live, USB2.0 a tobbi talan nem szamit. Ezen teljesen jol mukodik… A laptopon amin szintenXPsp2 van, meg valami szutyok integralt hangcucc (most neztem, valami AC97-es Intel chip), meg sem nyikkan a Mediasource. Elkezd lejatszani, maszik a slider ahogy kell de hangot nem ad ki magabol. Most mindenesetre kiprobalok egy masik verziot belole, de ha otthon megy akkor itt miert nem? (Ja es USB 1.1 van) Na kiprobalva az ujabb Mediasource, ugyanaz. A laptopon levo mp3aknak van hangja, a Zen-en levoknek meg nincs (???)
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
válasz
nocadlee
üzenetére
1. Lasd lejebb a hetes pontot.
2. Nem tunik el, csak Format utan. A Clean Up amolyan scandisk feleseg, csak helyrerakja a gond lenne a filerendszerben.
4. Nem fogja tultolteni, ezeket nem lehet tultolteni. Csak akkor tolt ra ha nincs teljesen tele. A harom pocok nem jelenti azt hogy mar 100%-on van, meg tolthet hozza. Ha teljesen tele van akkot automatikusan leall.
5. MTP = Media Transfer Protocol, tobbi google
A MediaSource-hoz kell a PlaysForSure(P4S)/MTP plugin innen:
A Zen Media Explorer P4S verzioja ugyszinten kell ha azt hasznalod. Az MTP/P4S lenyege valojaban az hogy ne kelljen meghajto vagy kulon szoftver es eleg legyen az XP + WMP10 kombo.
6. Ami a CD-n van mukodnie kell. Mashonnan lejatszik mindent ?
7. A 12 ora 128kbps mp3 kozepes hangero, semmi EQ vagy SMV.
Aksi-t nem Mo-n forgalmaz e valaki. -
nocadlee
csendes tag
1. Jelenleg max. 5-6 óra volt amit elértem. Főleg 192kbites MP3-akat hallgatok. Most 1 óra után már csak 2 „pöcök” van a töltöttségnél.
2. Oks, gondolom akkor eltünik róla minden, de sebaj…
3. Az, hogy nem nagyon akarja érzékelni az alsó 2 gombot főleg bekapcs után jellemző (???)
4. Ehhez még annyi kérdésem lenne, hogy ugye a Li-ION aksi elméletileg elég okos ahhoz, h bármikor rá lehessen tölteni. (Van benne valami elektronika ami vigyáz rá) Akkor ne parázzak attól, hogy mikor másolok rá automatikusan rátölt, attól függetlenül, h éppen h áll az aksi?
5. Oks, azt nem tudom, h mi az az MTP device de majd a google megmondja
) Ettől függetlenül gondolom a Mediasource ugyanúgy tudja kezelni a WMP-s firmware-rel, mint most. Jól gondolom?
6. Fakk Mediasource
Neked milyen ver van belőle? Ma kipróbálom egy másik gépen is, mert nem világos h mi okozhatja a dolgot…
7. Oks, ezt tudom, csak úgy átlagban érdekelne… Én általában 192kbs mp3-at, 17-18-as hangerőn, jazz EQ-val. A „marketing” 12 óra lejátszást azért jó lenne tudni, h milyen paraméterekkel érték el
)
Lehet itthon külön is aksit kapni hozzá?
Szumma: pici, számomra hihetetlen jó a lejátszás és a fülhallgató minősége, beleraktak sok okos funkciót (és pár feleslegeset is, szerintem). Negatívum:egyelőre az aksi és néha mint írtam a touchpad szaraxik.. Amúgy meg tényleg best buy... -
Raymond
titán
válasz
nocadlee
üzenetére
1. Mennyit ersz el es mit jatszol le milyen beallitasokkal ?
2. Akkor egy Clean Up nem artana neki Recovery Mode-ban. Nezd meg a manual-t, ott van az FAQ reszben hogy kell.
3. Pass
4. Vard meg amig teljesen feltoltodik (mar nem villog a jel a sarokban). Annyi csak a kulonbseg hogy USB-n kicsit tovabb tarthat, amugy mindegy.
5. Nem Mass Storage, hanem MTP device. Drag&Drop megy a My Computer-en keresztul (Sajatgep), de nem klasszikus Removable Disk-kent latszik.
6. Nekem lejatszik mindkettoben. Kicsit tobb info ?
7. Ez attol fugg mit jatszol le, milyen hangeron, milyen EQ-val stb. -
nocadlee
csendes tag
Hali mindenki... kb. 3 napja nyuzok egy zen microt, sok forum, review elolvasasa utan ez tunt a jo valasztasnak, de:
1. 1.01.xx firmware-rel kaptam amit rogton kicsereltem 1.02.05-re. Az aksi kapacitasaval nem vagyok nagyon elegedett, de mint idokozben kiderult az lehet firmware problema is, ki milyen firmware-t hasznal es mik a tapasztalatai vele? Az is lehet h meg ''nem allt be'' az akksi mivel csak 2szer lett eddig feltoltve.
2. Sikerult tobb alkalommal is szetfagyasztanom, lejatszas kozben megakadt es olyan volt mintha a CD ugrana. Ki sem lehetett kapcsolni csak az aksi kiszedesevel volt orvosolhato a problema. (Tobb mint gaz, bar lehet, h az mp3mal volt a gond)
3. Az also 2 touchpad neha nem akarja erzekelni ha tapogatom... Mas is tapasztalt ilyet?
4. Az USBn valo toltes egyenerteku azzal mintha 220rol toltom? (Lehet h hulyen hangzik de pl. a Nokia telomnal mukodesi ido szempontjabol nagyon nem mindegy, h gyorstoltovel vagy a normallal toltom)
5. Gregorik: a WMP-s firmware-rel mi a tapasztalatod? Akkor tenyleg mass storage-kent latszik az egesz es total commanderrel is tudok ra masolni?
6. Nekem a Mediasource nem jatszik le direktben a micro-rol. vagyis lejatszik de furamod nincs hangja. A Zen explorer lejatszik van hangja is csak nagyon fapados, tekerni sem lehet vele az mp3ban.
7. Kinek mennyit bir az aksi?
Udv, Tibor -
schu1z
csendes tag
-
gregorik
senior tag
Last week, Creative had posted Zen Micro firmware version 1.10.02 to thier website, but was it just pulled and replaced with the previous version 1.02.05. Apparently, most of the people who installed this new load have been experiencing an issue where the battery will slowly discharge while the unit is in sleep mode - if headphones are left plugged into the player. Creative is looking into the matter and the firmware was pulled as a precaution until they can figure it out.
Bővebben: link -
schu1z
csendes tag
Arról tudtok esetleg valamit, hogy a 1.10.02-es firmware miért nem elérhető már?
Pár hete frissítettem erre, aztán mikor legközelebb szétnéztem, már nem volt fenn ez a verzió, csak az egyel régebbi. Esetleg valami gáz van vele? -
Dragunov
csendes tag
Üdv!
Kérdés: ha futok vele, azt mennyire viseli meg a lejátszót?
Följebb már írta valaki, hogy ne ugrókötelzezzünk vele, így erről lemondok
, de a futáshoz jól jönne valami muzsika, és a készülék is szimpatikus, csak nemtudom, hogy ezt mennyire tolerálná a készülék... -
bufi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Butának látszó kérdések:
1. Töltődik a Creative Zen Micro akkuja, amikor USB-n a számítógéphez van csatlakoztatva? (Kipróbálni sajnos nem tudom...)
2. Kiolvasható a gépből a sorozatszáma? Hogyan?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Dirk_Gently
csendes tag
Vegye-vigye!
[Szerkesztve] -
Dirk_Gently
csendes tag
ha volt már, sorry!
Ha nem hát csámcsi:
http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=99203&page=29&pp=20
(néhány képecske a szépségről) -
Raymond
titán
válasz
gregorik
üzenetére
Van par erdekesseg abban amit ir. Peldaul:
1) ''...prefers to be recharged when its power gets down to roughly 40% capacity''
Ja persze
2) ''I find this hard to believe, but apparently the equalizer uses power.''
Igen, ez tenyleg meglepo, ugyanis normalis esetben az mp3 lejtaszokban a kis krampuszok vegzik el az egyes feladatokat es azok nem az akkura mukodnek...
''... jöjjön má' az új firmware..''
Majus vege - nincs mar olyan messze
-
gregorik
senior tag
pedig vészes; a kettő együtt úgy tűnik felére csökkenti az akku élettartamát (6 óra)... jöjjön má' az új firmware..
ezt inkább magamnak másolom be ide, persze talán mást is érdekel:
The battery in the Zen Micro is a Li-ion polymer battery, which prefers to be recharged when its power gets down to roughly 40% capacity. Representatives of Creative suggest this occurs when the Zen Micro's battery meter is down to one bar.
If the battery should be recharged at 40% for optimal performance, that means the Zen Micro runs just 7.5 hours between recharges.
I find this hard to believe, but apparently the equalizer uses power. To extend the life of the Zen Micro, turn off equalization. No benefit to me: I have the equalizers turned off on all my digital music devices, anyhow, because I find they tend to make the music sound dreadful.
(Bővebben: link) -
schu1z
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Élvezettel olvastam a hozzászólásokat, mert pont azokra a kérdésekre kaptam választ, amik felmerültek bennem
Nem is vitás, hogy milyen mp3 lejátszót fogok venni, a kérdés már csak az, hogy hol. Mert ha itthon venném meg, akkor meglehetősen többet kéne fizetnem, mint ha pl a pixmania-n rendelem meg. Viszont a pixmania-ról elég vegyes véleményeket hallottam, és már teljesen tanácstalan vagyok. Akkor most megmerjem rendelni nálluk, vagy sem?? 
-
Szalma
őstag
(No, kaptam egy hófehér Zen Microt. Kicsit felturbózva, egy 8G-ás Lexar flash CF-el... Így ugyan kicsit drágább lett, de nagyon kellemes... Most hatványozottan örülök...
)
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
(Hát kollégák, ma gyösztettem reggeltől egy Zen Micro-t... Le vagyok nyűgözve. Az iPod Mini kicsit khm... ehhez képest.
Valami nagyon jól szól! Wav-ot neki!!! (De mp3-ban is korrekt.) Gyors a menü, LOGIKUS!!!, profin lehet másolgatni rá, ügyesen szervezi az adatokat és naptár van benne, emlékeztető funkcióval. (Hihetetlen badarság...
) Rádiója közepes, de utcára valszeg elég...
Profi. Kell egy.)
Szeretettel:
Szalma -
freeze82
csendes tag
hali!
nektek milyen színű ez a Zen? nekem egy fekete teccene. nincs vkinek olyan? esetleg nem küldene róla olyan képeket amik kézben készültek?˙(mégiscsak máshogy néz ki mint egy fehér környezetben) szóval az e-mailemre várom a segítségeteket!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

?

)
Az alsó 2 gomb továbbra is elég beteg, néha tök jól megy, néha meg nem történik semmi hiába nyomkorászom. (???) Ha lehetne, akkor szeretném megnézni valaki másét is, aki Budapesten lakik, mert nekem gyanús, h ez megy vissza gariba a gombok miatt. (Aki ebben tudna segíteni, az legyen olyan kedves, dobjon egy üzenetet v mailt.) Az aksival továbbra sem vagyok kibékülve, bár gyanús, h most a firmware lesz a ludas, mintha itt is szivárogna a töltöttség. Este kikapcs, (2 pöcök), reggel bekapcs, már csak 1 pöcök van a töltöttségnél. Nem mértem ugyan az időt, de lehet, h pontosan megnézem, h mennyit bír, mert nekem ez nagyon kevésnek tűnik...
Tudom, h nagyban függ attól, h mit játszok le milyen hangerőn, milyen EQ-val, de akkor is... Aki használja, az legyen szíves besaccolni nekem, h neki kb. hány órát bír az aksija. Előre is köszi mindenkinek!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)