Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Ez lenne a gyártó szerinted? Szerintem meg ez a gyártó: http://www.klipsch.com/products/details/quintet-ii.aspx
-
Turbolada II
őstag
-
funda55
csendes tag
Zsolt19!
Valami probléma lehetett nálad (vagy a cuccal, vagy ez elhelyezéssel), mert nálam még csak hasonlót sem produkál. Mivel van mindkettőm szerintem tudok pártatlan véleményt mondani. A Logi basszusa picit nekem lágyabb "puffogóbb" a Creative-é feszesebb "pattogóbb". Ez szerintem annyira izlés kérdése, hogy nem éri meg rajta vitatkozni. Az adott körülmények között az ízlésednek és igényeidnek teljesen megfelel a Logi és ez jól van így. Különbözőek vagyunk különböző izléssel. Remélem sok örömteli percet fog szerezni számodra, hisz gondolom ezért vetted.Mindenki!
Változatlanul nem értem miért kell egyiket, vagy másikat fikázi. Mindenki vegye meg azt ami számára jobban megéri, vagy jobban tetszik neki, esetleg csillogóbb vagy mittudom én. Azt pláne nem értem miért szól bele a kérdésbe olyan aki még csk nem is hallotta szólni mind a kettőt. Az utolsó amit viszont egyeltalán nem értek az maga a kérdés: melyik a jobb?
A válasz marha egyszerű kinek melyik. Hiába kezdeném el győzködni pl. Zsolt19-et, hogy amit én hallgatok, nézek mennyivel szebben szólnak a Creán számomra mint a Login, mert Ő mást hallgat és mások az elvárásai és az izlése és akkor mi van? Semmi. Mindenki happy a saját választásával és ez a lényeg! -
funda55
csendes tag
Ne sértődj meg nem kötözködni akarok!
1 távirányító: teljesen igazad van valóban ratyi.
2 "azt adja vissza ami kijön a hangkártyából": igen ez a normális hangfalak tulajdonága. A Logi nem kijavítja, hanem eltorzítja, nem adja vissza a valóságot. Az mp3 nem zene, tesztre, összehasonlításra teljesen alkalmatlan, a disco zene szintén. Nem sértés akar lenni. Az S-750 minden mérés és teszt szerint, valamint az én saját tapasztalatom szerint is semleges a hanképe, (referenciacuccomat lásd fentebb) ami szintén előny.
3 "basszus alig lehet levenni legalsó szinten is olyan mint 1 légkalapács": ez így igaz, viszont a közepek és a magasak is megőrzik hangzásukat. Ezt lineáris hangképnek nevezik és szintén nem a negatív tulajdonságok közé tartozik. Az S750-n nem tudod változtatni a hangképet, csak az egyes csatornák hangerejét. Az igazán jó az, ha beálítod a csatornákat a megfelelő hangerőre és a fő hangerő minimum és maximum állása közelében is közel ugyanazt a hangképet hallod.
4 "hallatszik a mélynyomón hogy 20 centis a hangszoró benne": most akkor légkalapács vagy nem? Ezt nem értem.
5 "sztem gyenge, jó ha 300W-ot tud": Tény, mintahogyan minden ilyen termék. Személyes tapasztalat: marha érzékeny a bemeneti jelre: mp3: hangerő nálam 4-5 Queen Montreal English DTS HD 5.1 Surround (96kHz/24-Bit/1.5Mbps Core) 2-es állásban hangosabb volt sokkal.
6 "szatellitetkből nem jön a mély": elhelyezés kérdése. Az emberi fül képtelen megálpítani a mélyhangok pontos irányát. Az említett jelenség ennek köszönhető. megfelelő elhelyezéssel ez korrigálható, bár szabvány elhelyezésnél ennek semmi jelentősége sincs.
7 "logitech X-540-en nagyobb élvezet a zenét hallgatni, mert több a dinamikája szerintem":
viccnek jó volt.
A dolog lányege: sokéves tapasztalat alapján kevés olyan szubjektív dolog van mint a hallás. Arra amit te halgatsz és ahogyan halgatod neked megfelelőbb a logitech ez ízlések és pofonok. Amire én használtam nekem nem volt megfelelő. Nem akarom fikázni a logit és isteníteni a creat. Mindenki döntse el maga mi felel meg az ízlésének és az igényeinek.
Pontozni én másképen pontoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest