Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsoó

tag

válasz Kis zöld izé #1023 üzenetére

Igen,az anyagi dolog engem is elgondolkodtatott h melyiket vegyem.De aztán egyszerűen megoldottam: használtan 50k vettem egy S750-et és annyi.Az X-Fi meg már amúgy is megvolt.
    Amúgy nekem is nagyon tetszik a Logi hangja is m havernál hallottam.És nem is az 5500-as hnem egy kisebb Z5300 THX-es van neki.Mindíg irígykedtem rá,mert nekem Inspire T7700 volt(nagy kalap xar a Z5300-hoz képest).Emiatt is nehéz volt a döntés.
    Ezért nem értem mi értelme itt egymást bizonygatni melyik a jobb.Mindenki eldöntötte,és azt vette.Ennyi.
    Videokariból is volt ATI és nVidia-m is.Midíg azt vettem ami épp akkor jobb volt a másiknál,és nem tettem le a voksom szemellenzősen egyik márka mellett sem.Ezért röhögök a sok idiótán mikor szapulják egyik és másik videokariját és egyéb cuucait,mivel igaz a mondás h mindenki a maga lovát dícséri.Most is éppen geforce-om van,de a köv karim ATI lesz:4870X2 mert most az a jobb.
    Uff :))

• Kleroo

veterán

válasz Kis zöld izé #1023 üzenetére

Igen hasonlóra gondoltam.
    De azért 83-ért nem olyan rossz vétel.SŐT JÓ!(bár kétlem hogy a cégre rátelefonálva bizonyítást nyerne ez az ár) Nem szabad elfelejteni hogy 7 hangszóró van hozzá, nem 5.

Az én legfőbb bajom vele, hogy sehova sem jó.

Pc mellé igényes felhasználásra túl sok,elhelyezhetetlen(aki pedig csak épphogy lerakja őket valamelyik polcra vagy ahova csak tudja, az nem túl igényes zenehallgatóó;juuj! főleg a subot az asztal alá mesétől halok be!)
    Házimozizáshoz(külön szoba plazma tv, kanapé,semmi más) pedig kicsit csúnyácska és azért mégis csak egy pc-s cucc("kis műanyag vakarcs" :DDD ), amiben nincs semmilyen dekóder,hogy amikor a filmeket néznénk a moziszobában, akkor a dvd lejátszóból nem tudjuk kicsalni a komolyabb, a rendszert komolyan megdolgoztató hangformátumokat.. :S )

Új hozzászólás Aktív témák