Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoó
tag
válasz
Kis zöld izé #1023 üzenetére
Igen,az anyagi dolog engem is elgondolkodtatott h melyiket vegyem.De aztán egyszerűen megoldottam: használtan 50k vettem egy S750-et és annyi.Az X-Fi meg már amúgy is megvolt.
Amúgy nekem is nagyon tetszik a Logi hangja is m havernál hallottam.És nem is az 5500-as hnem egy kisebb Z5300 THX-es van neki.Mindíg irígykedtem rá,mert nekem Inspire T7700 volt(nagy kalap xar a Z5300-hoz képest).Emiatt is nehéz volt a döntés.
Ezért nem értem mi értelme itt egymást bizonygatni melyik a jobb.Mindenki eldöntötte,és azt vette.Ennyi.
Videokariból is volt ATI és nVidia-m is.Midíg azt vettem ami épp akkor jobb volt a másiknál,és nem tettem le a voksom szemellenzősen egyik márka mellett sem.Ezért röhögök a sok idiótán mikor szapulják egyik és másik videokariját és egyéb cuucait,mivel igaz a mondás h mindenki a maga lovát dícséri.Most is éppen geforce-om van,de a köv karim ATI lesz:4870X2 mert most az a jobb.
Uff -
Kleroo
veterán
válasz
Kis zöld izé #1023 üzenetére
Igen hasonlóra gondoltam.
De azért 83-ért nem olyan rossz vétel.SŐT JÓ!(bár kétlem hogy a cégre rátelefonálva bizonyítást nyerne ez az ár) Nem szabad elfelejteni hogy 7 hangszóró van hozzá, nem 5.Az én legfőbb bajom vele, hogy sehova sem jó.
Pc mellé igényes felhasználásra túl sok,elhelyezhetetlen(aki pedig csak épphogy lerakja őket valamelyik polcra vagy ahova csak tudja, az nem túl igényes zenehallgatóó;juuj! főleg a subot az asztal alá mesétől halok be!)
Házimozizáshoz(külön szoba plazma tv, kanapé,semmi más) pedig kicsit csúnyácska és azért mégis csak egy pc-s cucc("kis műanyag vakarcs"), amiben nincs semmilyen dekóder,hogy amikor a filmeket néznénk a moziszobában, akkor a dvd lejátszóból nem tudjuk kicsalni a komolyabb, a rendszert komolyan megdolgoztató hangformátumokat.. :S )
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Exkluzív órák
- Háztartási gépek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest