- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Új fejlemény van.
Van egy Asus P5KC lapom amit most vettem van két régi Kingston ramom 2gb (512x512x512x512) dualba 667 es. Haver áthozta megnéztük az ő ramjaival gond nélkül ki tudtam tömöríteni a nekem crc-s rarokat. Ezek után el is könyveltem hogy a ramjaim a szarok, de próbaképpen kiszedtem először 1gb (512x512) ot és lás csodát ki tudtam tömöríteni. Beraktam a másik 1gb(512x512) és azzal viszont már nem tudtam. Ezek utána azzal az 1gb (512x512) ramot külön külön is beraktam. Az első 512 vel ki tudtam tömöríteni, de a másiknál első probálkozásra nem sikerül bejött a crc hiba de utána 2 x is kisikerült. (mindig kétszer tömörítettem hátha később jelentkezik a probléma) Foglalat ki van zárva vadonatúj a lap és össze vissza próbálkoztam.
Ha valakinek van valami ötlete várom a válaszát -
Ybron
senior tag
Már csak azt nem értem hogy minek akkor a memteszt ha nem talal semmi hibat. Futott 5 passig.
-
Ybron
senior tag
Most ellenőríztem memóriát memtesztel de semmi hibát nem talált. Vinyót is néztem már hd tun és hd sentinelel de ott se talál hibát.
-
Ybron
senior tag
cd ről simán ki tudtam tömöríteni a gépre. valami ötlet?
-
Ybron
senior tag
Helló.
Most volt lap es cpu cserém kékhalák miatt, amit egy meghibásodott zalman cpu hűtő okozott (tönkre vágta a procit nem bírta hűteni megfelelően). Most megint van egy problémám, a rarok amiket letöltök az összes crc hibát ír. Olvastam a hozzászólásokat és kipróbáltam egy 700 megás adatból készítettem darabolva rar állományokat amiket utána az összes vinyóra sorba kicsomagoltam és mindnél jelentkezett a crc hiba. A kérdésem az (mert azt írták) hogy ez valószínű ram hiba ?
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest