Aktív témák
-
dokar
addikt
Igen, akkor még 'amajom' időket éltem meg, nem gondoltam a PH!-es hosszabb távú szereplést. De megtetszett a PH! légköre ezért búcsút mondtam az idióta nicknévnek.
Hehe, a régi szép szabályok, de azóta is ugyanez a szitu, csak max. 2 gép/ember lehet. Tehát nem 51 ember van fenn, hanem picivel kevesebb.
Bár úgyis a konfig számít. 
Megoldás kell még egy hasonló toplista ami egy megadott program alapján bestabiliziált tuningot lehessen beírni...
Igen, talán ez lenne a legjobb megoldás. Vagyis kicsit módosítva: így képzelem el:
-lenne egy ''stabil tuning bizonylat'', amit úgy lehetne megkapni, hogy vmilyen progi hibátlanul lefut.
-lenne egy gomb: ''Csak a stabil tuning bizonylattal rendelkező eredményeket mutassa''
Így 2 lista lenne egyben!

Ilyesmihez mit szóltok?
Aktív témák
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple MacBook
- Crimson Desert
- Hardcore café
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár úgyis a konfig számít.