Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Magánvélemény:
1. Legalább 24 óra S&M teszt, 100%-os prociterhelésre állítva. Bár ami kibír 2 long (ez a Loop alatt van eggyel) tesztet ezzel a programmal (ez összesen kb. 4 óra a memóriateszt nélkül), az eddig még stabilnak mondható a továbbiakban is). A bizonyítás pedig pl. úgy oldható meg, ha valaki készít egy programot, amely folyamatosan fut a teszt alatt és rögzíti a processzor órajelét, ill. nehéz legyen meghekkelni a programot, mondjuk készítsen saját magáról egy ellenörző összeget és azt is tegye közzé, ha lefuttatod, vagy használja fel az ellenörző összeg értékét a teszt alatt futtatott számolásban és ha az eredmény nem egyezik egy mintával, akkor írjon ki hibát.
Ezen kívül (pontosabban ez mellett), eddig nekem egy játék vált be nagyon a tesztelésre (bár az inkább az egész gép tesztelésére, nem elsősorban a CPU-ra), a GTA: San Andreas. Ha az egy óra után nem hibázott és az előbbi S&M sorozat is lefutott hibátlanul, akkor stabilnak számít nálam a gép.
(Bár az újabb VGA-k tesztelésére kevés lenne, lévén nem egy mai 3D motort futtat, ill. egy többmagos rendszeren nem árt, ha vele egy időben fut egy másik teszt is.
2. Ez szerintem hülyeség, mozgó alkatrész nincs a processzorban, így nincs minek összeszoknia. Maximum azt tudom elképzelni, hogy vagy a hőátadás javul, ahogy a többiek már leírták, vagy attól javulhat még a potenciál, hogy a kiszedés/visszarakás az esetleges kontakthibákat megszünteti, esetleg egyszerűen csak a mozgatástól jobban fekszik a foglalatban a CPU, ugyanez a RAM esetében. Megjegyzem, én még nem találkoztam hasonló jelenséggel, és nem ma kezdtem a gyári órajelek feletti CPU használatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Battalion 1944
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Bár az újabb VGA-k tesztelésére kevés lenne, lévén nem egy mai 3D motort futtat, ill. egy többmagos rendszeren nem árt, ha vele egy időben fut egy másik teszt is.