Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V.Stryker

nagyúr

Segítsetek légyszi. A lent látható konfigom van....Most Wanted akad...már újratelepítettem a gépet is...mégis..tudom, hogy az 512 ram nem sok, de az uncsitesóm 2600+Semronjával és a 9600Xt jével, amiben szintén 512 ram van, nem akad, vagyis 800x600ban nem,pedig rajta hagyta a grafikát. Nekem ezzel a konfiggal 1024ben,úgy hogy leszedtem majdnem mindent, az összes csicsát, majdnem fapadosan meg akad....miért?
    F10-es bios van rajta, mindent frissitettem amit lehet. Egyébként a lappal nem vagyok megelégedve..vagyis eddig mindig ASUSom volt és az valahogy egyszerűbb volt...ez már nekem asszem kicsit bonyolúlt...ha valakit érdekel, szívesen megválók az alaplaptól, persze csak ASUS érdekel....
    A lap elvileg egy tuning lap...én meghűtöttem amit lehetett mindent, nem melegszik annyira, mégis ha húzok rajtva valamit, pl. a hozzá adott progival vagy biosban, akkor fagy.....
    Meg nagy bosszúság,hogy ha kettőnél több IDEre csatlakoztatható eszközt csatlakoztatok,akkor be kell kapcsolni BIOSban a RAIDet, hogy lássa....ezzel viszon nagyon hosszú lesz a bootolás ideje....
    Kérlek írjatok...akár emailt is....

Konfig: Gigabyte 8I945P-G alaplap.Intel 2,66 Prescott proci(1M L2, 64bit, 533)+Arctic Freezer 7; Asus EN6600GT 128MB, 512 Mb, DDRII-533; 200 Gb Samsung Pata(8M) HDD.

Új hozzászólás Aktív témák