-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Szia,
Szerintem biztosan, egyébként nekem is ilyen ramjaim vannak. A Phantom Spirit első ventilátora alá bőven befértek és a két hűtő is közel egyforma méretű. -
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Félreértés ne essék, úgy döntesz, ahogy szeretnél, csak magát a hűtő típust akartam megvédeni, mert a rémhírek ellenében jó hűtő. Defektes termék pedig bármelyik cég kínálatában előfordulhat, amelyik átcsúszik a minőségellenőrzésen. Ezzel nem lehet mit kezdeni, nagy számok törvénye.
Az általad nézett Burst Assassin EVO egy igen jó kis hűtő lehet. Nekem a sima Burst Assassin van szolgálatban lassan egy éve és arra sincs semmi panaszom. Hibátlan. -
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Eddig még akinek ajánlottam a fórumon (az SE-226-XT-t), senki nem jött vissza reklamálni, hogy gond lenne vele. Nálam is hang nélkül hűtötte a procit 60 fokon.
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Az én 226XT-m elég silány minőségű volt, pedig hivatalos ID cooling sticker volt rajta.
9900k procim 200 watton 90+ fokra ment vele. Hőkamerával nézve csak a borda alsó fele melegedett át, a hőcsövek nem értek benne végig.
A Thermalright Assasin King 90 hűtőm két ventivel csak 2-3 fokkal rosszabb a 9900k procin, és sokkal kisebb.
De azóta beszéltem itt olyan emberrel, akinek jobb minőségűt küldtek, megveheted és lehet hogy jót kapsz.
Viszont a Thermalright-ban tutira nem fogsz csalódni.
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Hali
Könnyű szerelni. Volt nekem, de tovább adtam rajta.
Szerintem egy Burst Assasin jobban megéri, kisebb méretben hozza ugyanazt/jobb teljesítményt, sokkal jobban is mutat.
Jobb minőségű cucc. -
válasz
Dark KillerX
üzenetére
15 mm az kevés lenne, az 1,5 centi. A lényeg, hogy a hűtőbordán keresztül kell benyúlni a csavarhúzóval, mert a hátsó rögzítő csavarja a borda alatt található a hűtőnek. Például: [link] Ezt most csak randomba linkelem, 150 mm talán elég. A saját csavarhúzóm most nincs előttem, de az is akörül van hosszra.
-
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Szia,
Könnyű szerelni, nekem is volt. [link]
Szerk.: egy hosszabb szárú PH2-es csavarhúzó viszont kell hozzá, mert nincs a dobozában!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő