- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillChi
őstag
válasz
Interceptor #67 üzenetére
Az valószínűleg ront a hatásfokon, hiszen ha a fizikai tanulmányaimra visszagondolok, akkor az 'rémlik', hogy a meleg levegő felfelé emelkedik, pontosan ebben az esetben emelkedne, mert ott szemben találja magát a ventillátoroddal...
Egyébként szvsz ki kell próbálni (a puding próbája az evés).
-
kovsol
titán
válasz
Interceptor #68 üzenetére
hátsó venti helye nálam a táp alatt van
ugyan arról beszélünk rájöhettél volna már ...
-
kovsol
titán
válasz
Interceptor #67 üzenetére
lek ell mérni!
nekem összesen csak egy db 8cm es venti van a házban
gyárilag fent volt a tetején! de most a táp alá raktam be
és amióta így van kb 2-3 fokkal lett hüvösebb nekem a cpu
lehet az is közrejátszik hogy a tápban 2*8cm van és ott ahol fent fújná ki ott szívja befele a táp is -
kovsol
titán
válasz
Interceptor #64 üzenetére
táp alatt azt írtam az nem háttúl van ?
-
WillChi
őstag
válasz
Interceptor #64 üzenetére
A táp normális esetben, a bent levő levegőt szívja be magába (a processzor felől), és hátrafelé nyomja ki. Ezen lehet még segíteni, a hátlapra helyezett ventivel, ami dettó kifelé fújja a meleg levegőt. Az előlapon célszerű úgy elhelyezni a ventillátort, hogy az befelé nyomja a hideg és friss levegőt.
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
Interceptor #58 üzenetére
a táp tutira befele nyomja a levegőt?
nekem is 12cm van benne de az szívja nem befele tolja! szeritnem nézd meg nem befele kéne annak menni!
-
WillChi
őstag
válasz
Interceptor #58 üzenetére
Nem tudom, hogy miért jó az, hogy a tápból jövő meleg levegőt nyomatod a processzorra...
-
x_o_n
veterán
válasz
Interceptor #45 üzenetére
gyárival nem gáz,nekem a 3500+manchester 2200/2400 mhz n 36-39 bár ez az uj venice e4 és jobban melegszik picit.
a hütöd mennyin pörög?
[Szerkesztve] -
TrollMetal
aktív tag
válasz
Interceptor #45 üzenetére
Nos nézzük! a winchester magosak alapból kevesebb hőt termelnek! igen a házamon kb ezer vagy több kis lukacska van! ideális passzív cuccokhoz! a videókártyám is (amíg meg nem halt) 40 fok alatt volt! 9800pro 256mb zalmanc vel! amúgy nekem egy 8cm fújja be a levegőt! a tápom 12cm ventije ki ami pont a proc fölött van! és még egy 8cm fújja befele felülről! a táptól kicsit jobbra! közvetlen a dvd mellől! szóval igen szellős! gondolkozok valami zalmanon a procra és akkor tényleg kussos lenne a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged